Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sonuçta “Bir Suçlu” Seçeceğiz

Deneyimli ve Hatay’ı yakından

Deneyimli ve Hatay’ı yakından tanıyan gazeteci Deniz Zeyrek Sözcü televizyonunda katıldığı bir programda yaptığı yorumlarla Hatay’daki seçmeni düşünmeye sevk etti.

Deniz Zeyrek, deprem sonrası Hatay halkının siyasetçiler tarafından yalnız bırakıldığını bir kez daha hatırlatarak, Lütfü Savaş’tan en çok şikayet edenlerin CHP’nin kendi seçmeni olduğunu, Savaş’ın gittiği yerlerde ‘bugüne kadar neredeydiniz’ sorusuyla karşılaştığını ancak Lütfü Savaş’ın bir suçu varsa İktidarın on suçu olduğunu belirterek ‘iktidar şehri yalnız bıraktı’ ve AK partilerin bile Hatay’da demografik felaket yaşanacağını söylediğini ve onların da suçlu olduğunu ifade etti.

Deniz Zeyrek’in bu önemli tespitleri 31 Mart yerel seçimlerinde hatay halkının sandığa gidip iktidara da muhalefete de oy verse deprem suçlularından birini seçeceği yorumlarına neden oldu. Hatay’ın ciddi bir mesele olduğunu söyleyen Zeyrek, Hatay’a Hataylıların öncelikle sahip çıkması gerektiğini vurgulayarak “Hatay siyasilere bırakılacak kadar basit bir mesele değil Hatay’a bütün milletin sahip çıkması lazım” dedi. – Sinan Seyfittinoğlu –