Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sözünü tutan Tiryaki yeniden Başkan

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki, geçtiğimiz seçimlerde Hatay Belediye Başkanı adayı Lütfü Savaş’ın seçimi kaybetmesi durumunda görevinden istifa edeceğini açıklamıştı. Ancak CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Merkez Yürütme Kurulu’nun onayıyla Tiryaki’nin görevine devam etmesine karar verildi.

Tiryaki, CHP Genel Merkezi tarafından alınan kararı, partisi adına saygıyla karşıladığını belirtti. Tiryaki’nin gazetemize yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz seçimlerde kaybetmemiz halinde istifamı vereceğimin sözünü vermiştim ve verdiğim sözü tutmak için dilekçemi sundum ancak partimden aldığım cevap ‘Biz kaybetmedik’ şeklinde oldu. Ayrıca seçim sürecinde gösterdiğiniz çalışkanlık ve başarı, memleketimize ne kadar faydalı olabileceğinin bir göstergesidir denilmesi üzerine teşekkürlerimi belirterek görevime geri döndüm” dedi.

Hakan Tiryaki, bundan sonraki süreçte tüm ilçe belediye başkanlarıyla birlikte Hatay’ı yeniden ayağa kaldırmak için çalışacaklarını vurguladı. “Bu şehri her katmanıyla yeniden ayağa kaldırmak için durmadan çalışacağız” diyen Tiryaki, Hatay’ın gelişimi ve ilerlemesi için kararlılıkla hareket edeceklerini ifade etti. – Volkan İcil-