Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sümerler Ortaokulu’nda Kupa ve Madalya Günü: Türkiye Dereceleri Gururu

Hatay-Defne ilçesi Sümerler Ortaokulu’nda

Hatay-Defne ilçesi Sümerler Ortaokulu’nda karne günü düzenlenen törende, öğrencilerin çeşitli alanlardaki Türkiye başarıları, kazanılan kupalar ve madalyalarla kutlandı. Cuma günkü karne ve ödül törenine öğrenci velileri de katılarak bu sevinci çocuklarıyla birlikte yaşadı.

Sümerler Ortaokulu müdürü ve öğretmenleri, yıl sonu karne dağıtımı töreni çerçevesinde düzenledikleri etkinliklerde şu başarıları elde eden öğrencilere ödüllerini dağıttı:

– Türkiye Zeka Vakfı Türkiye İkinciliği
– TÜBİTAK Türkiye Üçüncülüğü
– Uluslararası Tales Fen Bilimleri Olimpiyatları Türkiye Onunculuğu
– Yıldız Erkek Satranç Bölge Şampiyonluğu
– Yıldızlar Satranç Türkiye Beşinciliği

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan ile şube müdürleri İsa Alkan ve Mustafa Ertan Bozkurt’un da katıldığı coşkulu törende, başarıya imza atan öğrencilere bisiklet, tablet ve akıllı saat gibi ödüller dağıtıldı. Okul müdürü Ercan Yücel, il ve Türkiye dereceleri elde eden öğrenciler ile öğretmenlerini kutlayarak onlarla gurur duyduklarını ifade etti.

Cuma günkü karne dağıtımı sonrasında ayrıca 2023-2024 eğitim yılında öğrencilerin büyük emek göstererek oluşturdukları özgün projeler, yaptıkları çalışmalar, resimler, teknoloji tasarım sergisi ve fen bilimleri bilim şenliği gerçekleştirilerek dolu dolu bir gün yaşatıldı.

Törende mezun öğrenciler de diploma aldı ve kep fırlattı. Sümerler Ortaokulu mezunları arasında bu yıl ilk 3 sırayı şu başarılı öğrenciler paylaştı:

– Okul Birincisi: Ali Yusuf Oflazoğlu
– Okul İkincisi: Yağmur Özçelik
– Okul Üçüncüsü: Efe Ay

Mezun olan 8. sınıf öğrencileri için mezuniyet gecesinde kep atma ve bayrak devir teslim törenleri yapıldı. Bayrak devir teslim töreninde mezun 8. sınıf öğrencileri bayrağı 7. sınıf öğrencilerine teslim etti.

Sümerler Ortaokulu’nun velilerin de katıldığı coşkulu mezuniyet etkinliği töreni bitiminde, Okul Müdürü Ercan Yücel, öğrencilere bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında başarılar dileyerek, emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. – Mehmet Durmaz-