Şirketten yapılan açıklamaya göre, 6 Şubat depreminin ardından pistinde yenileme çalışması yapılan Hatay Havalimanı’na seferler, 15 Eylül itibarıyla yeniden başladı. İzmir-Hatay hattında uçuşlar haftada üç gün (pazartesi, çarşamba ve cumartesi) gerçekleştiriliyor.
SunExpress, kış sezonunda İzmir’den Hatay’ın da aralarında bulunduğu 19 farklı şehre haftada 135’e kadar sefer düzenleyecek. Antalya’dan ise 14 farklı noktaya 77’ye kadar uçuş yapılacak.
Hatay ve Mardin Yeniden Programda
Kış uçuş programında deprem sonrası uçuşlara ara verilen Hatay ile birlikte Mardin de yeniden yer aldı. Antalya-Mardin seferleri haftada iki gün (pazartesi ve cuma), İzmir-Mardin seferleri ise haftada üç gün (çarşamba, cuma ve pazar) yapılacak.
SunExpress’in kış döneminde uçtuğu şehirler arasında Ağrı, Antalya, Batman, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Hatay, Kars, Kayseri, Malatya, Mardin, Mersin, Muş, Nevşehir, Samsun, Şanlıurfa, Trabzon ve Van bulunuyor.

