Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Süper Lig’de Çirkin Tezahürata Ceza Yolda

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig’in 6.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında yaşanan olaylar nedeniyle 7 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk etti.

TFF’den yapılan açıklamaya göre; Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Göztepe ve Hesap.com Antalyaspor, taraftarlarının “çirkin ve kötü tezahüratları” nedeniyle; Kocaelispor ise hem tezahüratlar hem de saha olayları nedeniyle disiplin kuruluna gönderildi.

Öte yandan, Kasımpaşa forması giyen Cafu, Fenerbahçe ile oynanan maçta kural dışı hareketi nedeniyle PFDK’ye sevk edildi.

1. Lig’den de Sevkler Var

Trendyol 1. Lig’den ise Pendikspor, Sakaryaspor ve Amed Sportif Faaliyetler disipline gönderilirken, Bandırmaspor Sportif Direktörü Oktay Karadağ da kurulda ifade verecek isimler arasında yer aldı.

PFDK’nın sevk edilen kulüpler ve isimler hakkında alacağı kararların önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.