Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Suzan Şahin Afet Bölgesi konusunda ısrarcı 

Hatay Milletvekili Suzan Şahin,

Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun sahil bandında yaşanan deniz suyu sızıntısı ve beraberindeki çökmelerin Hatay halkını mağdur ettiğini belirterek, yetkililere çağrıda bulundu.  

Sahil bandında meydana gelen deniz suyu sızıntısının artık sürdürülemez bir hal aldığını ifade eden Şahin, “Yağan yağmurlar ve gelgitler, bu durumu daha da kötüleştiriyor. Esnaf sürekli su basma tehdidiyle karşı karşıya ve artık yaşamak zorunda. Bu durumu defalarca dile getirdik, ancak çözüm bulunmuyor. Bu nedenle Hatay’ı Özel Afet Bölgesi ilan etmekten başka çare kalmamış gibi görünüyor.” dedi. 

Hatay’ın son dönemde yaşadığı pek çok felaketle başa çıkmaya çalıştığını vurgulayan Şahin, “Yangınlar, koronavirüs salgını, depremler ve şimdi de su baskınları… Vatandaşlarımız mağdur, esnafımız perişan durumda. Ancak bu durumu göz ardı etmek vicdansızlıktır. Yetkililere sesleniyoruz: Bir an önce çözüm üretilmeli, bu sızma nasıl engellenebilir?” diye sordu. 

Şahin’in açıklamalarıyla birlikte, Hatay’da yaşanan acil durumun yetkililer tarafından dikkate alınması ve çözüm üretilmesi için çağrılar artıyor.  – Mehmet Durmaz-