Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taraftar, Ateşleyici Gücümüz…

Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, bugünkü maçta toplu-topsuz yüksek standartta

Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, bugünkü maçta toplu-topsuz yüksek standartta oynayacaklarını söyledi ve tribünlere mesaj verdi:

Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, bugünkü İstanbulspor maçında toplu-topsuz yüksek standartta oynayacaklarını kaydederek, “Hep birlikte üzerimize düşeni yaparsak, skor da lehimize döner” dedi.
Teknik Direktör İlhan Palut’un bugünkü İstanbulspor maçıyla ilgili görüşleri şöyle:
“Bu maçta elde etmek istediğimiz skorla birlikte; rakibimizin hangi oyun anlayışıyla hareket ettiğini, oyuncu yeteneklerini, takım olarak hangi bölgeyi kullandıklarını, zaafları nelerdir gibi konular üzerinde tüm oyuncularımız tarafından anlaşılması gereken planlar oluşturmaktayız.
Rakibimiz, 4 haftadır galibiyet yüzü görmemiş olabilir. Biz bunu mukayese etmiyoruz. Bana göre bizim düzeyimizde iyi takımlardan biri. Bütün olarak mücadele ediyorlar. İyi oyuncuları var. Maçı sonuna kadar bırakmayan bir ekip.
Kendi evimizde, taraftarlarımız 90 dakika usanmadan ve devamlı olarak desteklerini, seslerini bu maça yansıtabilirse, oyuncularımızın sahaya koyacağı özveri ve performans artar, bizim için ateşleyici bir güç olur. Bizim adımıza, ev sahibi olduğumuz değerleri kullanmalıyız. Biz, hep birlikte üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getirirsek, inşallah skor da lehimize dönecektir.
Böyle maçlarda inanarak takım olarak oyuna konsantre oluşumuz ve 90 dakika oyunun içinde bir bütün olarak iyi rol almamız çok önemli. Bütün oyuncular ve yönetimimizin de birlik ve beraberlikle hareket etmeleri, taraftarlarımızın özverisi bize ekstra güç katmakta. Bütün oyuncu arkadaşlarım her şeyin farkında. Ben inanıyorum ki, toplu-topsuz yüksek standartlarda oynayıp bu maçı alacağız.” -Cemil Yıldız-