Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taraftar Mesajı Net

Hatayspor Kötü, Hakemler Daha

Hatayspor Kötü, Hakemler Daha Kötü…

Hatayspor’un 3-0 yenildiği Karagümrük maçını değerlendiren taraftarlar, Bordo-Beyazlı ekibin performansından memnun kalmazken, maç hakemleri ile VAR hakemine büyük sitemlerde bulundu. Taraftarların büyük bir bölümü, Bordo-Beyazlı ekip iyi görünmese de hakemlerin, maçın skorunu belirlemede rol aldıklarını savunuyor. İşte, o yorumlardan bazıları:

İbrahim Menge: Kötü oynadık, tamam, ama iyi olduğumuz anlar da vardı. Ofsayttan iki gol iptal! O kadar tesadüf olamaz! Hakem de şartlanmış! Yoksa inanın, sonuç bu skorla olmazdı, maçın kaderi değişirdi! Ama kısmet böyleymiş! Önümüzde, yine çok zor bir Beşiktaş maçı var. Buradan alacağımız sonuç önemli. Hayırlısı olsun.

Mehmet Fatih Yaldız: Deplasmanda, formda bir takıma yenildik diye teselli bulmayalım! Aldığımız son iki maçta da iyi oynamadık! Defans yapıp bir gol atarsak diye düşünerek her zaman şanslı olamayız! Acilen orta sahaya ve forvete takviye lazım.

Naci Akar: Bir hakem rezaleti yaşandı. Bence ilk gol, bal gibi goldü! Penaltı tam rezalet yani… Dün, hakemliğin yüz karası yaşandı!

Hüseyin Karasu: Takımda, tecrübeli kaç futbolcu var? Lütfen, iki maç alındı diye ümitlenmeyelim! Takviye olmalı.

İrfan Çolak: Çok çalışmamız lazım, çok…

Ahmet Eroğlu: Nasıl bir teselli arkadaşım bu ya! Ben, futbolcuların da figüran ya da emir kulu olduğunu düşünmeye başladım. “Bilerek kaçırıyorlar” gibime geliyor!

Ali Şahin: Takımda ne yaptığını bilen yok. Ne çıkarken, ne korner kullanırken, ne paslaşırken, ne serbest vuruş kullanırken… Acemi gibiler!

Seçkin Kılınç: Maalesef, atanımız yok! Tutanımız da yok! Bunu atamazsan, öne geçemezsin. Üzerine gelen topu içeriye alırsan, mağlup olursun. Kayseri maçında da içeriye almıştı.

Cihat Alkan: Saba, maalesef çok bencil oynuyor. Çok zayıf ve güçsüz, adam geçmekte zorlanıyor. Adekubbe de hiç adam geçemiyor, biraz top sürüp geri veriyor.

Mehmet C. Bilger: Bir futbolcu bu kadar hatalı oynar mı? Boş adam, bu Saba. Hiçbir varlığı yok!

Diyap Kan: Hak etmeyene forma vermeyeceksin! Kendine güvenmeyeni oynatmayacaksın, yedek bırakacaksın!

Murat Lek: Neden kaleye vurmadı? Atamazsan, atarlar!

Halil Ortanca: Abim, o pozisyonda pasa ne gerek! Vur kaleye ya!

Yasin Yiğitbaşı: Halil Ortanca, adamın kendine güveni olsaydı vururdu zaten! Ona rağmen iyi bir pas çıkaramadı.

Mahmut Parlakyıldız: Atığımız gol, nasıl 3 dakika sonra ofsayt sayıldı anılamadım! İki oyuncumuz ofsaytta, doğru ama… İkisi de yerde yatıyorlardı, topa dokunmadılar, hamle de yapmadılar! Kalecinin önünü de kapatmamışlar! Böyle bir ofsayta ilk defa tanık oldum ben. Anılamadım! Anlayan varsa, anlatsın bana. Maç zaten bitmiş, ama verilen penaltı asla penaltı değil. Yediğimiz birinci gol, kornerden geldi ve ikinci gol, kalede güven veren Erce’nin hatasından geldi. Canın sağ olsun Erce. Moralini bozma. Sana çok ihtiyacımız var. Fatih Karagümrük, bizden daha iyi futbol oynamadı. Sağlık olsun, yapacak bir şey yok. Önümüzde uzun bir maraton var. Hatayspor’un çok daha iyi olacağından eminim.

Cihat Alkan: Karagümrük maçından sonra Boudjema, El Kaabi ve Volkan Hocamızın yardımcısı Osman Hocam ile görüntülü konuştum. Hepsi de çok iyi ve mütevazı. Yenilgi yüzünden üzgünler. Boudjema, çok masum. Hakem, Karagümrük maçında maalesef taraflıydı. Canınız sağolsun. Biz sizi çok seviyoruz ve yine başarılı olacağınıza inanıyor ve güveniyoruz.

Yasin Yiğitbaşı: Volkan Bayarslan, maça Karagümrük formasıyla çıksaydı, daha adaletli maç yönetirdi.

Hasan Aslan: Bugün, Hatayspor diye bir takım maalesef göremedik sahada. Çok ruhsuz! Teknik yok, fizik tamamen sıfır! İşimiz gerçekten çok zor! Volkan Hoca’ya çok iş düşüyor. Kaleye şut atan yok! Hiç mi şut çalışması yapılmıyor?

Mehmet Ali Sağlam: Böyle bir hakem yok! Rezil bir hakem! Olmaz olsun! Maçı katletti resmen! 2 gölümüz ve 1 penaltımız verilmedi! Yazıklar olsun. Maç sonucu, Karagümrük Spor 3-0 Hatayspor.

Yakup Açık: Hatayspor, acil kaleye sağlam bir kaleci alması gerek. Adamın attığı her top ya taca ya da rakip futbolculara gitti. O kadar acemice oynadık ki, hele 2. goldeki hatası affedilemez!

Yahya Vural: Yakup Açık kardeşim, biz süper kalecimizi sattık. Onun gibi bulmak zor.

Yakup Açık: Yahya Vural, aynen öyle oldu, ama umarım bu hatayı Volkan Hocamız en kısa sürede çözüme ulaştırır.

Yusuf Bekler: Bu hakemi sosyal medyadan eleştirmek gerekiyor.

Fevzi Mansuroğlu: Ben de hakemi suçluyorum. Yazıklar olsun.

Murat Lek: Hakem 3 -Hatayspor 0! Sabo da saçmaladı! 1-0 öne geçeceğimiz şutu rezil etti.

Mehmet Nisli: Penaltı pozisyonu, dışarıda ve hakem yine de penaltı verdi.

Mustafa Korkmaz: Hakemlere ceza verilmeli! Performanslarını izlenmeli!

Samet Garipoğlu: Bizden sonra lige çıkan Adana Demirspor takımı! Takıma bak, bir de bizim takıma bak! Bu oyuncular ile bir şey olmaz!

Celal Uncu: Küfür etsen, kısıtlama yiyorsun! Ne yapmalı peki?

Orhan Faiz: Çok şey yazmaya gerek yok! Yok, bu oyuncu böyle yok, şu girseydi… Hepsi hikaye! Bu takım, bu kadro durumuyla düşer. Çünkü kapasite bu kadar. Yapılan 4 transfer, alelacele alındı. Ya büyük bir sürpriz olacak ya da 2. yarı 7 tane iyi transfer yapacaksın! Tutarsa, öyle ligde kalırız! İnşallah yanılırım!

Abdulkadir Teksöz: Canın sağ olsun, Atakaş Hatayspor’umuz, Volkan Demirel Hocam ve gençler. Size sonsuz güveniyoruz. İyi ki varsınız.

Dirgam Tuna: Allah için şu Dylan Luis ile Kamil Ahmet’ten kurtarın bizi.

İsmail Sattuf: Doğru, Dirgam Tuna Abi!

Özcan Böcek: Takımın kapasitesi bu kadar, yani inşallah düşmeyiz.

Mehmet Danagöz: Her maçı kazanacak olsaydık, şampiyon olurduk.

Yasin Sayan: Evet, biz kötüydük. Evet, şans da biraz Karagümrük’ün yanındaydı. Onları da canı gönülden tebrik ederim. Ancak futbol maçlarını lütfen yabancı hakemler yönetsin. Yazıklar olsun sizler gibi hakemlere! Verilen her karara saygı duymamızı bekliyorsunuz, ama yok öyle bir şey. Yanlışsınız, taraflısınız. Sizlerin, maçlarımızı yönetmenizi istemiyoruz. Avrupa’dan, hatta Afrika’dan bile hakemler gelse, sizden daha adil ve daha vicdanlı olacağı kesin.

Şahin Şerbetçioğlu: Hatayspor’un küme düşmesi için her şey yapacaklar, kesin! Ama bütün suçlu da yönetim! Adana Demirspor Başkanını örnek alsınlar! Bizim yönetim, cebinden başkasını düşünmez!

Nurhan Cik: Hakemler, Hatayspor’un ipini çektiler. Hocaya ve futbolculara moral verme zamanı. Kırıcı ifadelerden kaçınmak gerekir.

Kemal Palta: Volkan ne yapsın? 3. Lig kadrosu kurarsanız, olacağı bu!

Halit Çelik: Tamam, çok iyi oynamadık ama… Bu hakem bozuntusunun verdiği kararlar inanılmaz kötüydü… İlk golümüzün ofsaytla alakası yoktu. Bertuğ, pasif pozisyondaydı ve gol pozisyonuna yakından uzaktan etkisi olmadı. Verilen penaltı ise tam bir komediydi. Yazıklar olsun hakem.

Bahadır Sever: TFF Yönetimi ve MHK derhal istifa etmelidir. Hatayspor Yönetimi, tüm medya mecrasında hakkını savunmalıdır.

Murat Buğdaycı: Zannedersem, Karagümrük’e Fenerbahçe yenilgisinin ödülü verildi bugün.

Kamil Özbek: Canın sağ olsun Volkan Hoca, büyük takımlar bile yeniliyor. En büyük Hatayspor.

Yusuf Tekin: Hakemlerin mantığı şöyledir… Hangi takımlar bizim kararlarımızdan dolayı şikayetçi ise o takımlara yardımcı olalım! Hangi takımlar şikayetçi değilse, o takımların haklarını yiyelim! Eğer yedikten sonra da hala şikayetçi olmuyorlarsa, rahatız, istediğimiz gibi…

Murat Gündoğdu: Yönetim, acilen TFF’ye bildiri göndermeli! Hatayspor’un hakkını savunmalı! Yeter ya, bu kaçıncı hakem hataları?

Sinan Çiftçi: Kamil Ahmet, Abid, Adekubbe, Saba, Onur Ergün…. Allah, bu sene bize sabır versin! Bunlardan çok çekeceğimiz var daha.

Ali Şanlı: Hocam, bu takıma isabetli ve etkili orta çalışması yaptırsanız çok iyi olur. Ayrıca VAR hakemleri maçı katletti. Kararları, tekrar gözden geçirilmeli ve peşine gidilmeli diye düşünüyorum.

Ahmet Kanal: Her ne kadar eleştirsek de görünen bir gerçek var, o da ne kadar köfte o kadar ekmek misali. Öncelikle, futbolcularımızın kalitesi belli! Yıldız futbolcumuz hiç yok! Karagümrük, bizden kat kat üstün! Ancak takımı akılı oynatarak maç kazanabiliriz.

Mürsel Sürmeli: Lütfü Savaş’a armağan olsun!

Yusuf Şen: Alıştık maalesef. Alıştırıldık… Hakemi eleştiriyoruz, ama atak da yapamıyoruz, isabetli şut çekemiyoruz. Nasıl kazanalım bu oyunla? Az samimi olun…

Yasin İflazoğlu: Sağlık olsun. Haftaya Beşiktaş’tan 3 puan alıp, telafi ederiz inşallah.

Yılmaz Çiler: Bu hakemlerle çok zor.

Cüneyt Sırdaş: Ben inanıyorum, Hatayspor iyi olacak. Ligin ikinci yarısında, Volkan Hoca bir iki güzel transfer yapıp, bu takımı istediği yere koyacak. Biraz sabır! Elindeki malzemeyle bu kadar olur, yeter ki inanın ve takıma destek olun.

Niam Güral: Hakem doğradı, Hatay’ı!

Murat Yücel: Takım olarak tam iyi oynayamadık, mağlubiyeti de hak etmedik! Hakemler, VAR mahvettiler! Bu kadroyla biraz daha sabır, inşallah üstesinden geleceğiz.

Mustafa Sahna: Yönetim, kurduğun kadronun gücü bu kadar! Nerede o herkesin korktuğu Hatayspor?

Mehmet Aracı: Bu sene ligden düşmeyelim de varsın bugün yenilsin!

Tahir Uçar: İdareciler, kulüp üzerinden kazanç sağlamakta üstünüze yok. Kulüp haklarını TFF’ye karşı savunacak kadar onurunuz olsun.

Ahmet Kılıç: Yazıklar olsun. 1 gol atamadınız. Hadi siz alt lige! Bu lig size fazla!

Abdülhamid Çupur: Evet, hakem maçı adeta katletti, ama suçu sadece hakemde bulmak yanlış! Bizim oynadığımız futbol gelecek vadetmiyor, kimse kusura bakmasın. Volkan, bir teknik direktör değil! Bu takımı ancak Sergen Yalçın veya İsmail Kartal yönetebilir.

Nizameddin Kartal: Sağlık olsun gençler, bütün maçları alacağız diye bir koşul yok. Yenebilseydik iyi olurdu, ama olmadı! Bundan ders çıkarıp, ona göre hazırlanmak gerek.

Nevzat Gözel: Attığımız 1.gol bence ofsayt değildi, ama maalesef iyi oynamıyoruz. Bu gidişat, maalesef 1. Lig’e doğru gidiyoruz! Sergilediğimiz oyun Süper Lig’e yetmez. Ancak ve ancak 2. Lig’de oynayabilirler. Hatayspor Süper Lig’de kalsın ben inşallah yanılırım.

İbrahim Altan: Volkan Konak mıdır nedir, gitmesi gerek! Korkak futbol oynatıyor! Topu tutmak, felsefesinde yok! Bu gelmeden önce futbol vardı!

Ahmet Kara: Yensekd e yenilsek de Hatayspor’um yanındayız.

Çetin Ozbek: Bu da Volkan Hoca’ya selam olsun! Ruben Ribeiro’ya selam olsun.