Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taraftar Yine Yok…

Hatayspor-Karagümrük maçında da tribünler

Hatayspor-Karagümrük maçında da tribünler boş kaldı

Süper Lig’in yeni, lige tat veren ekibi Hatayspor’un iç saha maçlarında tribünlerin boş kalması nedeniyle yönetim suçlandı, eleştirildi, bilet fiyatlarının yüksek olması nedeniyle de binlerce kişinin maçlara gidemediği söylendi. Bu durum, Çaykur Rizespor ve Karagümrük maçlarına kadar böyle sürdü.

Çaykur Rizespor maçında çocukların maça girişi ücretsiz oldu, son Karagümrük maçında da kadınlar, çocuklar ve öğrenciler maça ücretsiz girebildi. Ancak, 29.haftanın açılış maçında, Hatayspor-Karagümrük mücadelesinde tribünler her zamanki gibi boş kaldı. Cumartesi günkü maçı izleyenlerin sayısı 3500 ile 4000 arasında kaldı.

Oysa maçı izlemek için her türlü ortam vardı. İklim açısından baktığınızda ise hava güllük-güneşlikti, soğuk yoktu, sıcak yoktu, yağış yoktu!

Bilet fiyatları açısından, Hatayspor Yönetim Kurulu, yapabileceğinin en iyisini yaptı. Kale arkası üst-alt, güney-kuzey ayırımı yapılmaksızın, 25 TL’den satıldı. Baktığınızda, Süper Lig maçını 25 TL’ye izlemek bir şanstı. Gerçek taraftar, takımını seven, gönülden destekleyen taraftar, büyük takımların maçlarında da genelde kale arkalarını tercih ederler. İşte, Süper Lig’in zirveye oynayan, Avrupa kupalarına gitmek üzere mücadele eden 2 takımının güzel futbolunu izlemenin bedeli sadece 25 TL! Bu arada maraton tribün 50 TL, VIP fiyatı ise 200 TL oldu.

Süper Lig’in gol kralı El Kaabi, Hatayspor’da. Gol krallığı yarışının diğer iddialı ismi Pesic ise Karagümrük’te. Yani Süper Lig’in en golcü futbolcularının randevusu olan bir maçtı adeta.

Süper Lig’in hava toplarına en çok sahip futbolcusu, Premier ligi deneyimi olan, süper yıldız Mame Diouf Hatayspor’da, Süper Lig’in en iyi orta saha oyuncusu Ruben Ribeiro, en iyi file bekçilerinden Munir Hatayspor’da.

Bu dünya yıldızlarını izlemenin bedeli sadece 25 TL olmasına rağmen, yine de Hatayspor tribünleri boş kaldı. -Cemil Yıldız-