Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taraftar Yorumları

Hatayspor’un 2 penaltısı verilmedi,

Hatayspor’un 2 penaltısı verilmedi, şimşekler UĞURLU ve KARAOĞLAN’a…

Bordo-Beyazlı ekibin 2-0 yenildiği Trabzonspor maçında genel yorumlar, Hatayspor’un mutlak 2 penaltısının verilmediği şeklinde oldu. M.Başakşehir maçında Hatayspor aleyhine verilen 2 penaltıdan daha kusurlu hareket olduğunu öne süren taraftarlar, sosyal medyada hakemleri topa tuttu. Orta Hakem Yaşar Kemal Uğurlu ile VAR Hakemi Atilla Karaoğlan’a tepkiler büyük.
İşte o sosyal medya yorumları:
Timur Özer: Sevgili Hatayspor taraftarları… Hatayspor takımı, tıpkı bir mozaik gibi. Bir oyuncunun eksikliği hemen ortaya çıkıyor. Nedeniyse, yerine geçen oyuncular boşluğu dolduramıyor. Riberio, kırmızı kart cezalıydı, yenildik. Traore ve Kamil Ahmet sakatlandı, yenildik. Koca bir sezon aynı 11 ile gidemezsin. Yerli ve yabancı alternatif oyuncular lazım. Yabancı sınırlaması yüzünden, sağ kanatta Popov yer alamadı. Önümüzde iki maç var. İnşallah kazanırız. Ama en kısa sürede takıma takviye şart. Elbette bizim için ilk 10 da bitirmek başarı. Ama gelecek sezonu da düşünerek, Süper Lig’de oynayabilecek yerli oyuncu almalıyız. Çünkü seneye 8 yabancı futbolcu da oynatamayacağız. İnşallah Ömer Erdoğan ve Yönetim tedbir alır da, daha da alt sıralara gerilemeyiz. Gereksiz yabancıları elimizde tutmamalıyız.
Ender Büyükaşık: Özetle, takımı Ribeiro, Traure ve Diof sırtlıyor. Geriye kalan oyuncular vasatın üstünde değil maalesef. Ancak Ömer Hoca, kalan oyuncularından en iyi verimi almaya çalışıyor. Sanırım devre arası transferde yapılamayacak. Şu anki tablo, bizim ligi orta sıralarda bitireceğimizi gösteriyor. Beklentilerinizi yüksek tutmayın. Kısıtlı imkanlarla bu kadar olabiliyor.
Barış Sumavisi: Net iki penaltımız verilmedi.
Bünyamin Açıkgöz: Net iki penaltı vermedi ve bu VAR niye var, ben de bilmiyorum.
Anestezist Günlüğü: Yeter artık, kaç haftadır doğruyorlar Hatayı! Kimse de ses çıkarmıyor. Yazıklar olsun.
Şükrü Gün: Evet, Galatasaray maçında Lunydama’ya kırmızı kart göstermedi, bu maçta kesin mutlak penaltımızı vermedi.
Tuncay Cnd: Net iki penaltı verilmedi.
İbrahim Halil Ünal: 2 penaltıyı vermedi.
Zeydan Şanverdi: Yaşar Kemal, uğursuz!
Ahmet Ekmen: Arkadaşlar, boşuna bağırıp çağırmayın! Emin olun kimse sesinizi duymaz, sesini de çıkarmaz. Takım bu, Hoca bu! Ligi böyle götüreceğiz.
Mehmet Dönmez: Maalesef hakemleri geçemiyoruz.
Yusuf Rıdvanoğulları: Bakın, maçların hakemleri açıklandığı gün, “bu hakemle hangi maça çıktıysak kaybettik” yorumunda bulundum. Yine yaptı yapacağını! Maalesef yazık…
Mehmet Dursun Karakaş: 3 penaltı verilmedi. Büyük takımları koruyup kollamak bu olsa gerek. Ama en büyük Hatayspor…
Hüseyin Danahaliloğlu: Göz göre göre net 2 penaltıyı vermedi, ki ikinciyi verse kırmızı da çıkacaktı. Zehir zıkkım olsun kazandığı para, boğazından geçmesin!
Mustafa Yılmaz: Hakem, objektif karar vermedi, hissi davrandı ve penaltıları es geçti. İlanen duyurulur.
Kemal Palkta: Her ne kadar 2. yarı Ömer Hoca sistem değişikliğiyle baskı kursa da, olmadı, ne yapalım.
Sayın Yönetim, kur-mur bahane edip, sakın ha “transfer yapmıyoruz” demeyin. Ömer Hoca’nın elini güçlendirin. Adamın elindekilerle ancak bu kadar. İyi bir 10 numara ve kanat oyuncuları, şimdilik acil olanlar… Yensen de, yenilsen de her zaman kalbimizdesin Hataysporum. Sadece iyi gününde değil, her koşulda sevdik seni.
Halil Dinsever: Biz, Trabzonspor’a yenilmedik, hakeme ve VAr hakemlerine yenildik!
Burak Kurt: Resmen, hakem katliamı vardı sahada. Diouf’un ceza sahasında ayağına arkadan darbe var, yüzde yüz penaltı ve kırmızı kart.
Ahmet Çolakoğlu: Erman Toroğlu, çıkmış, Mama Diouf’a sahtekar demediği kaldı! Haddine düşmeden, ”Bu nerede oynamış” gibi küçümseyen bir dille, alaycı yaklaşımlarıyla, Hatay’ımızın değerli ve en kariyerli oyuncusuna saygısızlık yapıyor. Ne teknik analiz var, ne de kalite… Salt İstanbul takımları ve Trabzon konuşuluyor! Yazık…
Cafer Bua: El pozisyonunun penaltıyla alakası yok. Çünkü el, doğal konumunda, vücudunun yanında. Aynısı, geçen hafta bir maçta oldu, yine devam etti. Ama Diouf’a yapılan kesinlikle penaltıydı. Keşke verilseydi de başarılı oyunumuzu gölgelemek için hakemi bahane etmeseydik.
Fatih Açıkgöz: Maalesef, hakem ikinci yarıda oynayan Hatayspor’a katliam yaptı. Yazıklar olsun böyle hakemlere! İki net penaltımızı yedi.
Murat Gündoğdu: Başakşehir’e verilen penaltılar, neden bize gelince verilmiyor? Lobimiz yok, diye! Hatayspor’u yalnızlığa kimse itemez.
Timur Özer: Takımdaki bir oyuncu sakatlansa veya kart cezalı olsa, yerine gelen oyuncu yerini doldurmuyor. Kadro yetersiz. Aynı 11 ile sezon sonuna kadar devam etmez. Ömer Erdoğan Hoca da alternatif bulamıyor. Devre arası takviye şart. Kiralık da olabilir.
Hüseyin İnal: Tarafsız olarak yorum yaparsak, Trabzonspor, oyun ve pozisyon olarak Hatayspor’dan üstün bir oyun sergiledi. Kalecimiz Münir, muhteşem kurtarışlarıyla farkın açılmasını önleyerek yıldızlaşmıştır.
Mehmet Dönmez: Geçen sezondan bu yana bize atanan hakemler, hep art niyetli! Daha çok maçımızı yiyecekler!
Harry Matthents: Verilmeyen penaltıyı geçtim de, Ömer Hocamıza da sorar mısınız? İlk yarıda takım sahada yoktu, neden kontra atak oynama yerine, önde basan ve rakibi çıkartmamak için baskı yapan bir oyun anlayışıyla sahaya çıkmadı? İlk yarı tamamen kapandın da ne oldu?
Zeki Adige Yurtacan: Daha anlamadınız mı? Bu yıl Trabzon’u elbirliğiyle şampiyon yapacaklar!
Ahmet İskender: Kapalı ele vuran top, ne zamandan beri penaltı oldu? Sizin oyuncunuzun eline çarpan topu neden “penaltı” diye söylemiyorsun da, gelmiş “kul hakkı” falan konuşuyorsun?
Harry Matthents: Şu takıma adam gibi, hızlı ve adam eksilten sol kanat, sağ kanat ve Diouf’u kesecek bir forvet alın.
Ali Yılmaz Diyaboğlu: Umarım, birileri sizin bu sitemlerinizi algılar. Türkiye’de emekler hep birilerinin elinde yok olup gidiyor.
Bahri Yurtsever: Maç, lazların hakkıydı. Bahane aramayın! Boubendza’yı sattınız, dört çeker adamı…
Hüseyin Karaman: Geçen sene BJK’den 7 tane yerken neredeydiniz?
Necdet Kunt: Kemal Uğurlu ve VAR hakemini, Allah rızası için açıklama yapmaya davet ediyorum! Aksi halde Hatayspor’un ahı üzerinde kalacak.
Ali Demir: Net iki penaltı Hatayspor’a verilmedi. Yazıklar olsun! Hatayspor’a başarılar dilerim.
Emre Emin: Kardeşim, konuşunca da bir şey değişmiyor ama… Şu kafanızdaki muhafazakar Hatayspor’u çıkartın, yeter artık! Mazlum gibi olduk! Sesiniz çıksın artık!
Ali Kurt: Burası Türkiye, şikesiz duramazlar!
Kamil Durmaz: Ulan nedir bu Trabzonspor’a düşmanlığınız? Kim konuşturuyor sizi? Sahada yoktunuz! Topla oynama %80 Trabzonspor da! Siz, tebrik etmek nedir bilmez misiniz? Senin taraftarın yok, alayı FB’li, GS’li! Sen, belediye parasıyla lige çıktın!
Bahri Yurtsever: Hikaye anlatma! Her türlü, lazların hakkıydı. Hiç bir numara yok!
Miraç Bayraktar: Maçın hakemini ve VAR hakemini kutluyorum gerçekten. 2 penaltı pozisyonunu da çok net çözdüler ve 2 pozisyonun da penaltıyla uzaktan yakından alakası yok. Biraz futbol bilgisi olan insan, benim görüşümdedir diye düşünüyo-rum.
Müslüm Kalkan: Trabzonspor’u bu sene hakemler çok kolluyor. İki üç hafta önce Gaziantep’in de göz göre göre hakkını yediler. Ama Rabbim büyüktür, er geç hak yerini bulur.
İsmail Çilingir: Kaybedince hakem! Kötu oynayan her takım, hakemi diline doluyor. Erman Toroglu, Diouf’un pozisyonu kesinlikle penaltı değil! Kapalı olan ele çarpan top, nasıl penaltı oluyor? Buna penaltı diyen bir tane yorumcu yok.
Murat Berber: Futbolun katili, Türk hakemleri!
Saffet AkyüzErman: Toroğlu, maçtaki pozisyonları değerlendirdi! Kararlar doğru!
Ahmet Karakaş: Hocam, takım alarm veriyor, iyi futbol oynamıyoruz. İkinci yarı, Lig daha çetin olacak. Giresunspor örnek!
Cem Karadağ: İlk yarıda ceza sahasına orta verilirken, sizin oyuncunuzun eline çarptı, ona niye bir şey demiyorsunuz? Burada bir penaltı için ağlıyorsunuz! Bak bakalım, bütün maçı kim domine etti, sonra konuşun!
İhsan Boz: Bu pozisyonu, her maçımızda skorboarda gösterelim başkan!
Necdet Kunt: Kul hakkı yenmez, ama maalesef Yaşar Kemal Uğurlu ve VAR, bu kul hakkını nasıl yediler merak ediyorum.
Türker Çalım: Futbol mu oynuyorsunuz ki, hakemde suçu buluyorsunuz?
Bahri Yurtsever: Bu Atakaş, holding mi, grup mu? Türkiye’ye tanıttı kendini de, Hatayspor’a ne yaptılar?
Ihsan Boz: Diouf’a yapılanın aynısını Ferdi Kadıoğlu yaptı, penaltı oldu!
Kamil Durmaz: Trabzonspor ezdi, efendim! Siz Fenerbahçe’ye yenilince neden çıkıp konuşmuyorsunuz? Trabzonspor, resmen eze eze yendi!
Yusuf Alkan: Burak sakatlandı, tamam. Çıkar Sackey’i de al oyuna Popov ile Onur’ u. Sackey’i izlemek istemiyoruz artık, yeter!
Hikmet Güzel: 28 maçta bir mağlubiyeti olan, gümbür gümbür şampiyonluğa giden bir Trabzonspor gerçeği var. Deplasmanda 42 bin seyirci önünde bu maçı kaybetmekten daha normal ne olabilir! Unutulmamalı ki, Hatayspor 10 Milyon Euro’ya kadrosunu kurmuş bir ekip. Ömer Erdoğan Hoca, son derece yetenekli ve geleceği parlak bir hocadır. Hem geçen sezon, hem de bu sezon, Hatayspor çok iyi yerlerdeyse, bunu önemli oranda Hocamıza borçluyuz. Ona sahip çıkmak hepimizin görevidir. Hatayspor’a zarar verecek yorumlardan kaçınmak, gerçeklere saygı duymak zorundayız. Bütün Hatayspor sevenlerine saygılar sunuyorum.
Haber/Cemil Yıldız