Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taraftarda Hayal Kırıklığı

Hatayspor taraftarları, genelde, Bordo-Beyazlı

Hatayspor taraftarları, genelde, Bordo-Beyazlı ekibin düşüşte olduğunu, bu form grafiğiyle de değil Avrupa kupalarında yer almak, ligde kalmada bile sıkıntı yaşayabileceği görüşünde.

Hatayspor taraftarları, takımın ciddi form düşüşü içinde olduğu görüşünde, Bir ikisi hariç, futbolcuların bireysel verimliliklerinin düştüğünü, takım oyununun unutulduğunu söyleyen taraftarlara göre, Avrupa kupalarına katılmak bir hayal! Ancak bu olumsuz gidiş durdurulamazsa da, takımın ligde kalma konusunda bile sıkıntı yaşayabileceği görüşü de hakim!

İşte o görüşlerden bazıları:

Mehmet İstanbullu: Epeydir bunu yazıyorum. Galatasaray galibiyetini bir tarafa koyun, son zamanlarda gitgide geriye düşüyoruz, ki GS zaten uzun süredir kimseyi yenemiyor, çok kötü. Stat boş! Seyirci, umudunu yitirmiş durumda. Hatay’ı izlemek keyif vermiyor. Bir Hataylı olarak üzülüyorum. İdari ve teknik yönetim de, oyuncular da bir şeyler yapmalı. Endişem odur ki, ikincilikten sondan ikinciliğe doğru gidiyoruz. Daha ne bekliyoruz!

Umut Pubg: İyi olduğunda övüyorsak, kötü olduğumuzda da eleştiririz, ama sevgimizi kimse sorgulayamaz! Şahsen, takımımdan Rize karşısında şov bekliyordum. Çok daha iyi oynadık, ama yenemedik. Bu takıma güçlü bir yedek kulübesi lazım.

Zekeriya Coşkun: A. Hatayspor, kendine hedef belirlemeli. O hedefe doğru emin adımlarla yürümelidir. Bu hedef, bana göre önce lig şampiyonluğu, sonrasında Avrupa’da başarı olmalıdır. Yönetim ve teknik kadro ona göre kadro kurmalı, bizler de bütün Hataylılar olarak takımımıza sahip çıkmalıyız. Geçen yılki kadro korunsa ve üzerine 4-5 takviye yapılsa idi, 3 büyüklerin çöküş yaşadığı bu ligde takımımız şu an zirvedeydi. Küçük düşünmeyi bırakıp, hedefe odaklanmanın zamanı gelmedi mi?

Ahmed Güler: Eleştirmek de sahiplenmektir. Sen; iyiye iyi, kötüye kötü demediğin sürece, o takımın dostu ya da taraftarı olamazsın!

Erhan Yüzgüleç: Burada anlaşılmayan konu, eleştiri yapılıp yapılmaması değil, samimiyet ve üslup. Hatayspor yendi mi çıt çıkarmayanları, Hatayspor puan kaybettiği zaman hemen hemen her sayfada görüyorum.

Gökhan Aksu: Erhan Yüzgüleç, ilhan Palut, ligde 2. Sırada, ama hiçbir Konyaspor’lu sesini çıkarmıyor, işini ehline bırakmış takımını keyifle izliyor. Üstelik tarihinde ilk defa şampiyonluğa çok yakınlar, fakat buna rağmen Konyaspor 5 maç kaybetsin, yuhalamaya başlarlar. Bizim hoca 11 maçta 7 mağlubiyet almış, ses eden yok! Taze kan lazım bu takıma. Daha ne kadar susacağız? Küme düşme potasına gelinceye kadar mı? Ömer Erdoğan istifa…

Erhan Yüzgüleç: Gökhan Aksu, her takımın için inişli çıkışlı bir grafiği var. Lig, her zaman senin istediğin gibi geçmez. Bu takımın düşmediği her sene, şampiyon sensin.

Gökhan Aksu: Erhan Yüzgüleç, çıkışta olan takım alkışlanır, düşüşte olan takım yuhalanır. Bu, dünyanın her yerinde, her kulüpte öyledir. Gerçek taraftarlar, takımlarının durumuna göre ses çıkarırlar

Nazim Harnuboglu: Yönetim, çaresini bulup, bu stadı doldurması lazım. Seyirci yoksa, Hatayspor da sahada yok oluyor! Biletlerin fiyatlarını 5 liraya düşürsün, stat dolsun! Her galibiyetin mimarı seyircidir. Bomboş statta hiçbir takım başaralı olamaz! Yönetim, bunu unutma!

Gökhan Aksu: Ne diye eleştirmeyeceğiz arkadaş? Son 11 maçta 7 yenilgi, 1 beraberlik alan bir takımın teknik direktörü başka kulüpte olsa, taşla-sopayla kovalanırdı. Geçin bu boş hikayeleri. İyi gün taraftarı değilim ben.

Ahmet Şerif Bayraktar: Katılmıyorum! Yeri gelince eleştireceğiz, yeri geldiğinde destekleyeceğiz. Çaykur Rizespor’la oynanan oyun ortada! 5 kuruş etmez!

Hatay Askr: Arkadaşlar, ben kimse eleştiri yapmasın, demiyorum! Hatayspor zarar görmeden yapılırsa, daha iyi olur, düşünüyorum.

Arman Es: Siz bu kafayla, takım bal ligine kadar düşse, “Başkanımız, 3. Lige düşerken aldı” deyip susarsınız. Doğru düzgün eleştiren olmadığı için zaten böyle oldu takım. Adamlar, her aldıkları 3. sınıf topçuyu Boupendza olacak sandı! Ömer Hoca da bir yere kadar oynattı!

Mustafa Şahin: Arman Es, herkes durumun farkında!

Arman Es: Mustafa Şahin, öyle vallahi! Senenin başında da düşündürdü beni, ama ilk 3-4 hafta iyi sonuç alınca, yanıldığımı sandım, sevindim baya. Ne kadar alt düzey adam varsa, aldılar!

Mustafa Şahin: Maalesef, Kayseri kendi oyunu ile bizi yener, bu kafayla…

Hatay Askr: Arman Es, trilyonluk takımlar da kötü oynuyor, kötü sonuçlar alıyor. Bir alt lige düşecek de değil çok şükür! 3 yıl önce Süper Lig hayali kuruyorduk ve hayaller gerçek oldu. Şimdi de şampiyon olmayı isteriz.

Bu arada biletleri ucuz yapsalar, güzel transfer yapsalar, insanlara futbolu sevdirseler, yeni nesil için de çok iyi olur, ama adamlar hem 3. sınıf futbolcu alıyor, hem bilet fiyatları pahalı.

Arman Es: Utanıyorsan, tutmayacaksın bu takımı! Attığı zaman da, yendiği zaman da övmeyeceksin!

Abdurrahman Nazan Çiloğlu: Vallahi güzel maçtı. Fakat bir gevşeme var takımda. Ruh nerde? Ruh; Adama Traore, Yusuf El-Kaabi veya Munir’de mi Allah aşkına? Biz her zaman yanınızdayız, ama siz de ruhunuzla oynayın! 1 puana da şükür diyelim bu futbolla! Emeğinize sağlık Hataysporum.

Nazim Harnuboglu: Hey yönetim, bize biraz kulak ver! Öyle stat bomboş olacağına, bilet fiyatlarını 5 lira yap, 24 bin seyirci gelsin! Hatayspor’umu coştursun! Eze eze galip gelir, büfeler de çok para kazanır! Şimdi bir hesaplayın, zarar ne kadar? En az her maçta 1 milyon lira zarar! Çünkü bir düşünün… Seyircilerden, sürümden ne kader para gelecek? Satışlarda, büfelerden ne kadar para gelecek? Her galibiyete federasyondan ne kader para gelecek? En az bir milyon lira! Seyircisiz bir takım zor kazanır, bunu aklında tut yönetim! Adana Demirspor’a bakın, örnek alın. Her hafta stadı dolu, bizim stat boş! Takım nasıl kazansın, bir söyleyin…

Barış Sumavisi: Maçı izlerken uykum geldi. Takım çok kötü. Avrupa dan vazgeçtim, ligde kalalım yeter. Taze kan şart. Yoksa kümeye oynayacağız.

Mehmet Gökhan: Ömer Hoca, bu yetersiz Kamara’da ne buluyorsun? Senin gibi yetersiz olması ortak noktanız! Senin, bu Kamara denen lakayt oyuncu yüzünden taraftar küstü be!

Ayhan Özkan: Arkadaş, bu Kamara’da hoca ne görüyor, nasıl dayanıyor bu adama? Ayakta duracak hali yok! İkinci yarı giriyor, koşmuyor, her topu eziyor! Ömer Hoca, bu adamı bir daha oynatırsa yazıklar olsun.

Mehmet Gökhan: Ayhan Özkan, ben bu oyuncu yüzünden maça bile gitmez oldum.

Arda Aslan: Rezil bir futbol anlayışı maalesef. Futbolcular, üzerindeki sorumluluğu kaldıramıyor. Ömer Hoca’ya lafım yok, ama yönetim kör olmuş galiba. Paraları ne yapıyorsunuz sevgili yöneticiler? Adam akıllı transferler yapın. Bu taraftarı üzmeye hakkınız yok!

Ali Şanlı: Sayın Başkan, Hatayspor yavaş yavaş hedefinden sapıyor, bu duruma el atmanız lazım. İki hafta önceki futbol ve son iki haftadır ortaya konan futbol arasında dağlar kadar fark var. Bu fark neden oluştu? Mantıklı bir açıklaması var mı?

Erol Tuzluoğlu: Milletin bu takımdan beklentisi ne acaba? Her maçı kazanacak diye bir şey yok! Bu takım 15. ya da 16. bitirse bile, sonuçta Süper Lig’de kalıyor.

Ender Aslan: İlk defa, Sackey iyi bir maç çıkardı. Bu, bugünün sevinilecek tek güzel tarafı, tebrik ediyoruz onu. Takım, kötü futbola devam! Bu takıma takviye yapılmazsa, maalesef, Avrupa düşüncesi ile başladığımız bu yolculuk hüsranla sonuçlanabilir.

Uğur Erol: Bu kadar ruhsuz, isteksiz… Yazıklar olsun! Yenilebilirsin, berabere kalabilirsiniz, ama bu kadar ruhsuz, isteksiz bir takım olmaz! Ya hele Kamara… Futbolcu demeye bin şahit ister. Hatayspor’u, sıradan amatör topçuları transfer ederek çöplüğe çevirdiniz.

Cengiz Yeniyapan: Lütfü Savaş, yarın basın ordusunu topla. Galatasaray maçından sonra yaptığın gibi açıklama yap. Ömer Erdoğan, siz de basın toplantısı yapın. Lütfü Savaş, takımdan elini çeksin. Gidip siyasetini yapsın.

Onur Yazar: Takım, 1 aydır 10 numarasız oynuyor. Traore’nin yedeği bile yok. Bunu görmemek için kör olmak gerek. Hala beleş transfer politikası uyguluyorsunuz, yazıklar olsun.

İhsan Kara: İlk 11 oynayacak 3 transfer şart. Ruben ve Adama Trore’nin yerinde oynayabilecek… Bir de kanat! Kahraba ve Kamara ile olmayacak!

Ertekin Temur: Orta saha ve defans bağlantısı çok kötü, oyuncu kalitesinden dolayı. Ömer Hoca, son kızılacak isimdir.

İbrahim Türkeş Çevik: Kazanmamak ve üçüncü olmamak için elinden geleni yaptın! Helal olsun Hatayspor! Özellikle o Saint Louise, nasıl 90 dakika katlanıldı?

Karagöz Mehmet: Kadro çok kötü! Acilen kadroya takviye lazım. Yoksa bu takım, sezon sonuna kadar taraftara ıstırap olur. Berbat!

Mehmet Ali Günay: Tebrikler… Kimseyi deplasmanda yenemeyen, lig sonuncusu Ç.Rizespor’a puan verdik!

Suphi Sehil: Acilen transfer yapın, işinizi düzgün yapın. Yazık Hataysporumuza! Acilen toparlanın, daha zorlu maçlar var, ama bu oyuncu kapasitesiyle zor olur.

Özkan Harnuboglu: İşimiz Kamara’ya kaldıysa, yandık. Sackey bile bugün kusursuz oynadı, ama orta sahamız içler acısı durumda. Ruben’e dokunsan, yere yatıyor! Böyle futbol oynanmaz! Takımın kendine gelmesi lazım. Diouf bile sırıtmaya başladı takımda! Tek mücadele eden oyuncu, Saba Lobjanidze.

Mustafa Ulaş: Yeni transfer Kahraba, formsuz! Neden oynatıyorsunuz? Aamın ilk önce form yakalaması lazım. Bırakın gol atmayı, Kamara, bu takım bu lig oyuncusu değil!

Mehmet Büyükdag: Bu takım düzelmez artık! İlk on dakikadan belliydi, ama berabere oynuyor Hatayspor. Çünkü Hatayspor’un oyunu bu değil.

Sercan Bök: Kahraba, ilk yarıda 2 şut attı. Bu adam, evet güçsüz, maç eksiği var, bunu oynayarak da giderecek. Sen, neye dayanarak, 2 yıldan beri Hatayspor’da olup, bir nebze ilerleyemeyen, taraftara saç baş yolduran Kamara’yı oyuna alıyorsun? Hadi aldın, 2. yarı 45 dk. izledin maçı…

Salahattin Yıldız: Abi, Kamara’yı belediyeye verin, işçi olarak.

Mehmet Karafakıoğlu: Eldeki malzeme bu. Akintola, Aabid ve Boupendza’nın yeri doldurulmadı.

Cemal Bayraktar: 5 değişiklik hakkı varken, neden sadece 1 değişiklik yapılıyor? Kendi evimizde beraberliğe mi çıktık, yoksa yedek kulübesine mi güvenmiyoruz? Hocam, iyisin-güzelsin, ama bu taraftar, korkak futbolu sevmez. Yenileceksek, cesur oynayıp kaybedelim, böyle korkarak değil!

Hayreddin Okay: Rize de çay toplamıyor, onlar da sıkıntıda ve çok para harcıyorlar. Biz de Kayseriliyiz gibi… Hurdaları topluyoruz! Oyuncu grubu ve hocanın canı sağ olsun!

Mehmet Gökhan: Hatayspor, Teknik Direktörü Ömer Erdoğan sayesinde ikinci yarıyı 10 kişi oynadı! Kamara demek, sahada 10 kişisin demek! Onu herkes anladı da, yetersiz insanlar bir türlü anlamıyor…

Emre Çakın: Büyük takımlara karşı nasıl da havalara giriyorsunuz! Kümeye düşen takıma atak yapamayan Hatay! Trabzon, BJK, FB, sizi sahaya gömer.

Abdullah Demir: Olmuyorsa, bırak git hoca! Takım oyun oynamıyor! Ruben’e nasıl 90 dakika sabredebildin? Ayağında top tutamıyor.

İnal Hdr: Adama Trore’nin yokluğu açık açık ortada. Defansla forvet hattı arasında oynayacak adam yok! Boupendza gittiğinden beri, kaleye şut çeken yok! Resmen topu yuvarlıyorlar.

Ahmet Arslan: Birileri Ömer Erdoğan’ın işine karışıyor. Bu kadar değişim olamaz.

Oliver Bix: Rahat alabileceğimiz 3 puan yerine, bir puana razı olduk. Kahraba’nın alınması hataydı bence.

Muhammed Coşkun: Ah be Traore, yerine bir türlü birini bulamıyorlar. Son pasları verecek kimse yok! Atak yapıyoruz, ama boşa! Defans hattı zaten güven vermiyor. Takviyeler şart.

Arif Babür: Ya bu adam neden risk alıp, Daniel yerine Bertuğ’u alıp 2 forvet dönmüyor? Beni deli ediyor ya…

Şahin Çetin: Kamara’da 2. yarı bir halt göremedik. Kahraba’yı neden çıkardı, Allah için söylesene!

Inal Hdr: Takım çok dağınık, hiç bir hedef yok! Ömer Hoca ne yapsın? Yedek futbolcu bile yok! Yönetim ancak 3. Lig’den transfer yapsın!

Antakya Kanatlı: İki adet amatör Lig takımının maçını izledik, yazıklar olsun! Başka bir şey demek istemiyorum.

Ahmet Özcan: Memlekette 4 gündür su olmazsa, sonuç böyle olur, Lütfü Savaş!

Ergin Yiğtbaş: Hocam, şu gençlere şans verin artık.

Menderes Tkç: Hoca, ne alaka… Elinde kadro mu var adamın? Senin Onursal Başkanın oyuncu alsın! 3. Lig’den oyuncu alıyor!

Nasrettın Doğan: Rize’yi yenemiyorsa, gitsin topluca intihar etsinler! Kümeye…

Elanur Aslan: Beşiktaş bile kendini toparladı. Biz onlardan çok öndeydik. Şu an yavaştan düşüyoruz. Ömer Hoca buna çare bul, bulun! Düştükçe düşüyoruz!

Harry Matthents: Hatayspor’u, sıradan amatör topçuları transfer ederek çöplüğe çevirdiniz.

Erdi Gürer: Konu basit! Her daim tutacak, her daim bir Boupendza çıkacak diye bir şey yok! Aldığınız Saint Louis, Isaac Sam Adekugbe, Kamara, boş yere kontenjanı dolduran yabancılar! Sat gitsin, yerine 2 tane kaliteli yabancı, 2 tane kaliteli yerli al, daha iyi.

Mahmut Oduncu: Sadece Galatasaray’ı yenmek için oynuyorsunuz! Beter olun!

İlhami Girgin: Seneye PTT Ligi’nde oynarız bu gidişle! Bu takımdan hiç bir cacık olmaz! 2 maç daha kaybetti mi, 15. sıralara inerler! İlhan Hoca’yı daha çok arayacağız.

Devrim Utku Ataylan: Madem yenemiyorsunuz, umarım siz de Rize ile kol kola düşersiniz!