Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taraftarın Sabrı Tükendi

Yeter artık, transferler ne

Yeter artık, transferler ne zaman?

Hatayspor’un transferdeki sessizliği, kadrosundaki yıldızları bir bir kaybetmesi, yerlerinin doldurulamaması, taraftarın günlerdir süren tepkilerini de zirveye çıkardı.

Hatayspor taraftarları, yönetimden, yıldız ya da yetenekli, güven verici, takımı Süper Lig’de başarıya götürecek yeni isimleri almasını istiyor. Sosyal medya mesajlarıyla da sabrının tükendiği anlaşılan Bordo-Beyazlı taraftarlar, yönetimi, transferde çok geç kalmakla suçluyor.

Mevcut alt liglerden isimsiz futbolcu alımı yanı sıra, futbolcu denemeleri uygulaması ile kadronun doldurulmaya çalışılacağının anlaşıldığını söyleyen Bordo-Beyazlı taraftarın sabrı tükendi. Yönetime mesajı ise çok açık…

“Hatayspor’u 53 yıl sonra Süper Lig’e çıkardınız, Allah sizden razı olsun ama… Bu gidişle, takımı ligden düşmeye doğru götüren bu sessizliğinize daha fazla sessiz kalamayız! Yeter artık, transferleri yapın, yüreğimize su serpin.”

Hatayspor Yönetimi’nin transferdeki sessizliği de taraftarı ikiye böldü. Çok az bir kesim sabırlı olunmasını, yönetime güvenini bildirirken, taraftarın büyük bölümü ise tepkili.

İşte, o tepkiler:

OLUMSUZ TEPKİLER

Ümit Deliloğlu: Bu sene kalecimiz amatör ligden! Merak etmeyin, getirdiğimiz futbolcular da 3. Lig’den!

Mehmet Fatma Keleş: Bütün iyi oynayan oyuncuları teker teker gönderdiniz. Bu işi yapamıyorsanız, çekin gidin, illa biri gelir! EXPO’ya milyonlar akıtın, takımda küçülmeye gidin!

Fehmi Dönmez: Ben, bu yönetimin ne yapmak istediğini hala anlamaya çalışıyorum.

Yılmaz Yılmaz: Durumlar vahim! Giden gidene…

Mehmet Şerif Bayraktar: Fatih madem gitti, hemen yerine Bal Ligi’nden bir futbolcu bakın.

Ahmet Güngörmüş: Narlıca Spor’dan alsınlar 4-5 tane futbolcu! Alsınlar, olur!

Ahmet Sürmüş: Ne yazsak, bilemiyoruz. Daha adam akıllı transferimiz yok! Yine son günleri bekleyip, ayağına yılda 2 kez top değmiş, her yılı başka takımlarda kiralık geçirmiş, ucuz, ama birkaç maç oynatıp yeni Boupendza’lar hayaliyle yola çıkmaya devam… Memleket çocuğu Gökhan Zan da zor dayandı, basiretsiz yönetim anlayışına! Bu da demek oluyor ki, TFF 1. Lig’e dönüş çoktan başladı. Bugün kahraman diye alkışlanan Onursal Başkan Lütfü Başkan’a tribünlerden hoş olmayan tezahüratlar duyarsanız, şaşırmayın! Belki doğmamış çocuğa donu erken dikiyor, diyenler olabilir ama… Gidişat, maalesef hiç iç açıcı değil. İç sahadaki tüm maçlara gidin bence! Önümüzdeki sezon Süper Lig’e veda edebiliriz. Evet, biz iyi günde de kötü günde de takımın yanındayız ama… Bilerek, ligin ikinci yarısında Avrupa’ya gidecek takıma operasyon çekildi! Çünkü Avrupa’ya gitsek, kaliteli transferler yapılacak, Boupendza’nin parası transfere gidecekti! FOX TV’de bol bol gezindi Sayın Başkan! Takım umurunda mı?

Hidayet Küçükoğlu: İyi adamlar bir bir ayrılıyor takımdan. Sanırım, seneye GÜÜMMM!

Halit Bilger: He bizde yedik! Nedense herkes karşılıklı anlaşarak gidiyor ama… Kiminle anlaşıyorsunuz karşılıklı? Bonservis kazandıracak topçular, nasıl bedava gider? Ne çeviriyoruz acaba?

Yusuf Himyen: Eğer Hatayspor küme düşerse, Lütfu Savaş da başkanlıktan düşer.

Kuşçu Mehmet: Antakya amatör liglerden alırlar! Umurunda mı ki yönetimin!

Ramazan Akgündüz: Yoksa seneye, İskenderunspor-Hatayspor maçı mı izleyeceğiz?

Bertan Doğanlılar: Kümeye adım adım!

Mehmet Önder: Hatayspor, elindeki futbolcuları teker teker elinden kaçırıyor. Birisi, Hatayspor’da neler oluyor, açıklasın!

Adnan Coşkun: Gitmek isteyeni zorla tutamazsın! Takımın düşmesi yönünde görüş bildirenleri anlamış değilim. Biri gider, biri gelir! Niçin bu acımasız eleştiri? Ayrıca Samsun’dan gelen çocuk, Fatih’ten daha iyi.

İsa Dikkaya: Hep gidenler açıklanıyor! Gelenleri ne zaman açıklamayı düşünüyorsunuz?

Sinan Yayıcı: Bence yönetim, küme düşme kadrosu kuracak! Öyle görünüyor! İnşallah önümüzdeki yıl düşmeyiz.

Mehmet Ortak: Kaçan kaçana! Hadi hayırlısı inşallah!

Mahmut Güvercin: Birazdan Boluspor’dan birini açıklarlar! Böyle giderse, üzgünüm, ama küme düşeceğiz!

Mehmet Çinar: Hedef 1. Lig! Maşallah, devam edin böyle!

İbrahim Durgan Yasin: Hayırlı olsun inşallah! Seneye kümeye oynarsınız!

Alper Aslan: Caner Hüseyin ve Selim Ilgaz’ı geri getirin bari!

Ahmet Kader Akar: PTT 1 Lig hayırlı olsun o zaman!

Kenan Bebek: Tam bir averaj takımı olduk. Tarihi farklı yenilgilere, PTT Lig’e hazır olun, şayet iyi transferler yapılmazsa…

Abdullah Demir: Merhaba 1. Lig! Seneye bu takım düşer, böyle devam ederse… Oyuncu bırakmadınız! Kim gelip oynayacak? Buraya çıkmak kolay olmadı, tutunmak hiç kolay değil! Yönetim ne yapıyor, hiç anlamış değiliz.

Yahya Güder: Hatayspor iflas etti galiba! Gidenler kaliteli, gelenler çökelek!

Barış Sumavisi: Kaliteli transfer olmayacak mı? Hep 2. ve 3. Lig’den gereksiz oyuncu almaya devam mı edeceğiz? Taraftar çok tedirgin. İnşallah düşmeyiz, ama maalesef düşeceğiz. Taraftarı heyecanlandıracak transfer yok!

Selim Çakrak: PTT 1.Lig çalışmaları son gaz devam ediyor!

Yahya Kavak: Yönetimin beyni bu kadar çalışıyor! Seneye Allah yardımcımız olsun!

Yılmaz Yılmaz: PTT 1. Lig bize göz kırptı, hadi hayırlı olsun! Yazık oldu Hatayspor’uma!

Mesut Karaman: Amacınızı açık açık söyleyin de baştan kırıp atalım passolig kartlarını! Şimdiden umudumuzu keselim!

Barış Sumavisi: Sanırım bu defa gerçekten düşeceğiz. Rakipler Balotelli, Belhanda alıyor, biz Mehmet, Hikmetle anlaşmaya çalışıyoruz.

Serdar Tufanlı: Şimdi ikna oldum, TFF 1.lige hazırlık yapılıyor! Geçmiş olsun!

Erdinç Yıkar: Tek transfer, TFF 1. Lig’de 8 maç oynamış adam! Bravo yönetim! Müthiş transfer!

E Sabahattin Yapar: 1. Lig’in başarısız takımlarından oyuncular toplamaya devam ediyoruz!

Hasan Sözer: Vizyonsuz yönetimin vizyonsuz transferi!

İrfan Gök: Güzel günler bitti gibi! Yeni sezonda düşmemeye direniriz ve düşeriz! Durum onu gösteriyor!

Erkan Mert: TFF 1. Lig hayırlı olsun.

Barış Sumavisi: Çoluk çocukla antrenman yaparsınız artık… Maalesef, ligden ilk düşecek takımı Hatay. Adana Demirspor’dan biraz örnek alın. Kaliteli transfer olmayacak mı? Hep 2 ve 3. Lig’den gereksiz oyuncu almaya devam mı edeceğiz? Taraftar çok tedirgin. İnşallah düşmeyiz, ama maalesef düşeceğiz.

OLUMLU TEPKİLER

Hatayspor’da mevcut yönetime güvendiğini, sabırlı olunmasını isteyen çok az bir kesimin görüşlerinden birkaçı da şöyle:

Düzel Özgür: “Her sene küme düşeceğiz! Çok kötü transferler” demekten vazgeçelim bence. Evet, 1 yıl kadro efsane idi! İkinci sene daha zayıf bir ekip kuruldu ama… Yine başarılı idi takım! Şimdi de gözünüzde bu kadro zayıf görülebilir, ama destek vermeden, umut etmeden… Hep negatif düşünürseniz, negatif sonuç doğar! Çünkü taraftar taraftarı etkiliyor! Taraftar, futbolcuları, yönetimi, teknik heyeti etkiliyor! Olumlu düşünün, destek verin ki, taraftar, medya, futbolcular ve yönetim de olumlu etkilensin. “Küme düşeceğiz” lafını ağzınızdan çıkarın!

Zeki Özer: Çok kişi işkembeden atıyor! İşkembeden atmak kolay! Bu gibi insanlara Allah akıl fikir versin diyorum! Yönetimin işi kolay değil. Onlara da kolaylıklar ve başarılar diliyorum.

Adnan Coşkun: Şu kriz ortamında Anadolu takımlarımın ayakta durması çok zor. Gelir çok az, gider çok fazla. İç sahada oynanan her maçta, sadece stadyum gideri 300-400 bin! İşkembeden atmak kolay! Tribünde taraftar yok, yorum yapan ve eleştiren çok! Ben, şahsen bu yönetimi takdir ediyorum. Kulübü borca fazla sokmadan, Hatayspor’u ligde kalıcı yapmaya çalışıyorlar! Allah onlardan razı olsun.

Zeki Özer: Adnan Coşkun’un yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum. Saygı ve selamlar.

Mehmet Kurt: Bu takım, seneye daha güçlü olacak. Ben, son maçlarına gittim. Takımda hiçbir şey yok! Ne taktik ne anlayış! Bence daha iyi olacak bu takım.

-Haber/Cemil Yıldız-