Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tarihi Geçişe Ailece Kutlama

Hafta başında, ilimiz Dörtyol

Hafta başında, ilimiz Dörtyol ilçesinde, henüz 13 yaşındaki UĞURCAN KARABULUT adlı futbolcu, Süper Lig ekibi Alanyaspor’a transfer oldu. İmza törenine, 13 yaşındaki Uğurcan’ın aile bireyleri katıldı.

İlimiz Dörtyolspor Kulübü’nün 13 yaşındaki futbolcusu Uğurcan Karabulut, Süper Lig ekibi Alanyaspor’a transfer olurken, alışılmışın dışında bir şekilde, futbolcunun aile bireyleri de imza törenine katıldı. Transferinin ardından bir açıklama yapan Alanya Spor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Alanya Spor olarak, kapımız tüm kulüplerimize sonuna kadar açıktır. Hatay yöresinde yetenekli futbolcular yetişmesi sevindiricidir. Ülke futboluna katkı sağlamaktan mutluluk duymaktayız” dedi.

Uğurcan Karabulut’un babası Uğur Karabulut ise yaptığı açıklamada, “Dörtyol Esnafsporumuzda yetişen sporcumuz ve aynı zamanda oğlum Uğurcan Karabulut, bugün itibariyle resmen Alanyasporlu oldu. Ofisinde bizleri ağırlayan değerli Başkanımız Hasan Çavusoğlu’na göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi. -Cemil Yıldız-