Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TASKK Bölgesel Toplantısını Hatay’da yaptı

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK), 2024-2025 futbol sezonunun ilk bölgesel toplantısını Hatay ASKF binasında gerçekleştirdi. Toplantıya TASKK Genel Başkanı Vekili Şener Aydın, Genel Sekreter Abdullah Alburan, Genel Koordinatör Remzi Ay, Genel Merkez yönetim kurulu üyeleri Mithat Ertaş ve Ahmet Bozan ile Hatay ASKF Başkanı Haluk Görün ve bölgedeki ASKF başkanları katıldı.
Adana, Mersin, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman, Osmaniye, Kilis, Şanlıurfa, Elazığ, Diyarbakır, Malatya ve Nevşehir ASKF başkanlarının yer aldığı toplantıda, bölgesel sorunlar tartışıldı ve çözümler önerildi. TASKK Genel Başkan Vekili Şener Aydın, toplantının Hatay’da yapılmasının önemine vurgu yaparak, 6 Şubat 2023 depreminde hayatını kaybeden eski Hatay ASKF Başkanımız Mehmet Öztürk ve eşine rahmet diledi.


Toplantıda ASKF başkanlarını dinleyen Şener Aydın ve yönetim kurulu, bazı sorunları anında çözerken, diğerlerinin en kısa sürede çözüme kavuşturulacağı bilgisini verdi. Toplantı sonrası, Mehmet Öztürk ve eşinin mezarı başında Kuran-ı Kerim hatmi yapılarak, mezarına çiçekler bırakıldı. Ayrıca, Dursunlu Mahallesi’nde oluşturulan Mehmet-Fedva Öztürk Konteyner Konaklama Sitesi ziyaret edildi.
Günün anısına Hatay ASKF Başkanı Haluk Görün, TASKK Genel Başkan Vekili Şener Aydın’a bir plaket sundu. – Yusuf Cemil Karaçay-