Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tatlı’dan Eleştiri “Neden Hataylı Hakem Yok?”

Hatay İl Futbol Tertip

Hatay İl Futbol Tertip Kurulu Başkanı Müfid Tatlı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklanan klasman hakemleri listesinde Hatay’dan hiç hakem bulunmamasını sert bir dille eleştirdi. Tatlı, bu durumun kendisini üzdüğünü belirterek, il hakem kurulunun ve TFF’nin bu konuda neden adım atmadığını sorguladı.

Müfid Tatlı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şunları ifade etti:

“2024-25 sezonu hakem listeleri açıklandı. Hep şikayet edilenler ve eleştirilenler bu listede var. Hatay’da yıllardır Hatay TFFHGD’de görev alan hakem yöneticileri ve İl Hakem Kurulu üyeleri hiç mi hakem yetiştirmedi? Neden listede Hataylı hakemimiz yok? Çok başarılı hakem kardeşlerimiz var, maç yöneten yetkin hakemlerimiz var. Ancak listede, yerden yere vurulan ve düdük çalmaktan aciz olanlar yer almakta. Süper Lig’de 4 sezondur mücadele eden takımımız var ama Süper Lig’de düdük çalacak hakemimiz yok. Hatay olarak, bütün liglerde düdük çalabilecek, kimseye çekinmeden, etki altında kalmadan maç yönetecek çocuklarımız var. Lütfen haklarını yemeyin. Hatay, bu başarıyı hak ediyor.”

Tatlı, Hataylı hakemlerin daha fazla desteklenmesi gerektiğini ve ilçede hakem yetiştirme sürecinin iyileştirilmesini talep etti. – Mehmet Durmaz-