Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Terör Örgütü Elebaşı Fetullah Gülen’in Çocuğu Var mı? Hastalığı Nedir? Fetullah Gülen Kaç Yaşında Öldü?

Terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen öldü mü ve hastalığının ne olduğu merak edilen konular arasında yer alıyor. Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yakın Herkül adındaki internet sitesinde yapılan duyuru ile Fetullah Gülen’in öldüğü belirtildi. Peki, hastalığı neydi, neden öldü, kaç yaşında öldü, çocuğu var mı?

Terör örgütü elebaşı Fetullah

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen‘in özel hayatı, çocuğu olup olmadığı merak edilen konular arasında. Peki, Fethullah Gülen’in çocuğu var mı? Detaylar bu haberimizde…

Fethullah Gülen’in Özel Hayatı: Çocuğu Var mı?

Fethullah Gülen, 1941 yılında Erzurum Pasinler‘de doğmuş ve uzun yıllardır Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşamaktadır. Gülen’in özel hayatı genellikle gizli tutulmuş olup, kamuoyunda bilinen herhangi bir çocuğu bulunmamaktadır. FETÖ’nün lideri olan Gülen, hayatını genellikle dini çalışmalar ve vaizlikle geçirmiş, evlenmemiş ve bilinen bir aile hayatı sürmemiştir.

Fethullah Gülen’in Aile İlişkileri

Fethullah Gülen, hayatı boyunca evlenmemiş ve herhangi bir çocuk sahibi olmamıştır. Dini lider olarak tanınan Gülen, kendisini daha çok cemaatine ve dini çalışmalarına adamış, kişisel yaşamı hakkında kamuoyuna çok fazla bilgi vermemiştir. Gülen’in yalnızca kardeşleri ve diğer aile üyeleri hakkında bazı bilgiler kamuoyuna yansımıştır.

Gülen’in Akrabalık İlişkileri

Fethullah Gülen’in akrabaları arasında, kamuoyuna yansıyan en bilinen isimlerden biri yeğeni Ebuseleme Gülen‘dir. Ebuseleme Gülen, Fethullah Gülen ile ilgili zaman zaman sosyal medyada paylaşımlarda bulunmuş ve bu paylaşımlar medyada geniş yer bulmuştur. Ancak Fethullah Gülen’in kendine ait bir ailesi ya da çocukları olduğuna dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.