Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Terörde strateji değişikliği şart!

İYİ Parti Genel Başkanı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener  terörle mücadele stratejisinin değiştirilmesi gerektiğini söyledi. Partisinin Meclis grup toplantısında konuşan Akşener konuşmasına  Pençe-Kilit Harekatı’ndaki şehitleri anarak başladı. Akşener “Biz bugün; ateşi içimizde söndürecek; birliğimizden, beraberliğimizden, kardeşliğimizden, geçit vermeyeceğiz” dedi.

Türk milleti olarak, teröre karşı, 40 yıldır,  sarsılmaz bir iradeyle, mücadele edildiğini anımsatan Akşener “Değil 40; 140 yıl olsa da, asla boyun  eğmeyeceğiz!  Bu yüzden, İYİ Parti olarak, biz de; teröre karşı, içerdeki ve dışardaki mücadeleyi,  elbette, sonuna kadar destekliyoruz.

Ancak, her terör saldırısı sonrasında; “Can çekişiyorlar…”;  “Son çırpınışları…”; “Ayakkabı numaralarını biliyoruz…”;“Kanı yerde kalmadı…” diyerek, milletimizi oyalayan; ve bu kutlu mücadeleyi,  bir intikam meselesine indirgeyen, hamasete de elbette göz yumamayız.  Çünkü, bizim baktığımız çerçevede; Devlet intikam almaz, gereğini yapar… Terörle mücadelenin, tek amacı, terörü tüm unsurlarıyla, tamamen bitirmektir. Eğer ki;  40 yıl sonra bile, hâlâ evlatlarımızı, teröre şehit vermeye devam ediyorsak; yapmamız gereken şey, strateji değiştirmektir. Ama öyle,  Eğer memleketimizde, terörü gerçekten, kökünden söküp atmak istiyorsanız; devlet aklımızı çalıştırmak; gerektiği zaman, strateji değiştirmek; Türkiye’nin tüm avantajların  kullanarak,  haklı mücadelemizi, sonuca ulaştırmak zorundasınız!

Bu vesileyle; Bir daha böyle bir olayın tekrarlanmaması adına, terörle mücadele stratejisinde, devlet aklının önemini, bir kez daha vurguluyor;  ve iktidardaki siyasetçileri; devlet geleneklerimize uygun biçimde, hareket etmeye davet ediyorum” dedi.

Kayıp çocuklar nerede?

Akşener depremde kayıp çocuklar konusunu da gündeme getirdi. Aile ve Sosyal hizmetler bakanı Mahinur Göktaş’ın açıklamalarının doğru olmadığını anlatan Akşener  kayıp çocuklar konusunda net açıklama istedi.

Kayıp çocuklar konusu ile Gazze’nin aylardır bombalanması arasında bir ilişki olduğunu anlatan Akşener ABD’li sapık pedofili işadamı Jeffrey Epstein ile boy boy fotoğrafları ortaya çıkan onlarca batılı yönetici olduğunu belirterek bu nedenle Gazze’deki katliama göz yumulduğunu iddia etti. İktidara seslenen Akşener “Neden susuyorsunuz, neden konuşmuyorsunuz” diye sordu.

Bu seçim seçmeni maraba görenlerle veli-nimet görenlerin seçimi

Akşener 31 Mart seçiminin sadece yerel seçim olmadığını bu seçimlerde; başka şeylerin de oylanacağını belirterek şunları söyledi:

Mesela; DEM’e mahkûm olanlar mı?  Hüdapar’a boyun eğenler mi? Yoksa; İYİ Parti’nin, dimdik duruşu mu?İşte bu oylanacak! Mesela;  oy uğruna, bölücülerin sözlerini yutanlar mı? Oy uğruna, terörist başının mektubunu okutanlar mı? Yoksa; Bu iki kirli anlayışa da karşı çıkan, İYİ Parti mi?  İşte bu oylanacak!  Mesela; Cumhuriyetimizi, tapulu malı görenler mi?  Yüce dinimizin, hamiliğine soyunanlar mı?  Yoksa, tüm milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan, İYİ Parti mi? İşte bu oylanacak!

Mesela;  Kendininkinden başka, hiçbir fikre tahammülü olmayan,  tek adam monarşisi mi?  Kendininkinden başka, hiçbir karara saygısı olmayan,  eş başkanlar oligarşisi mi? Yoksa; Türkiye’nin milli demokratik yükselişini başlatan, İYİ Parti mi? İşte bu oylanacak!   İşte bu yüzden biz, İYİ Parti olarak; Onlar ne derlerse desinler;  İnatla ve ısrarla, o sahnede olmayacağız.  Bu oyunu oynamayacağız. O tezgaha gelmeyeceğiz!

Çünkü onların olduğu yerde, millet yok! Çünkü onların olduğu yerde, memleket yok! Hatta onların olduğu yerde, siyaset bile yok! Orada sadece çıkar var!  Sadece rant var! Sadece riyakârlık var! Türk milletine dayatılan, tüm prangaları kırıp atmaya geliyoruz!

İYİ Parti olarak; Duruşumuz, düsturumuz ve davamız, hep aziz milletimizden yana oldu. Bu yüzden ilk günden beri; Koltuklarda sefa sürmektense;  ayakkabılarımızı eskitmeyi seçtik. Pazarlıklardan medet ummaktansa;  necip milletimizin irfanına güvenmeyi seçtik.  Yankı odalarının ekosundansa; Anadolu’ya kulak vermeyi seçtik.  Kimse kusura bakmasın; Bugünden sonra da, aynen böyle devam edeceğiz!

(Sami Gökçe)

ayrıntılar gelecek…