Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TFF Başkanı’nın ihracı istendi

Galatasaray Kulübü genel kurul üyesi olan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin Galatasaray Kulübünden ihraç edilmesi için dilekçe verildi.

Galatasaray Kulübü genel kurul

RAMS Park’ta bulunan Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda Galatasaray’ın aralık ayı olağan kurulu gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen olağan kurulda eski yönetici Sedat Doğan, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin kulüpten ihraç edilmesi için divan kuruluna dilekçe verdi. Eski yönetici Sedat Doğan’ın ihraç dilekçesini vermesine ,Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’da oynanacak Süper Kupa finali neden oldu. Galatasaraylı eski yönetici dahil birçok yönetici Süper Kupa Finali’nin Suudi Arabistan’da oynanmasına tepki gösteriyor. Galatasaray Eski Yöneticisi Sedat Doğan’ın olağan kurulda yaptığı açıklama şu şekilde ;

“Bu maçın Suudi Arabistan’da oynanmasına razı değiliz. Galatasaraylı hiçbir zorbalığa ve dayatmaya boyun eğmedi. Şimdi de eğmez. Galatasaray Kulübü, bu maçı ya burada oynar ya burada oynar. Bunun başka yolu yok. Milli bir konuda herkes kırmızı-beyazdır. Tüm kulüpler aynı şeyi düşünüyor. Hukuksuz olarak yapılan bu konuda sadece camianız değil tüm Türkiye arkanızda. Bu işin gereğini lütfen yapın. Biz para pul istemiyoruz. Bu maçın biletlerinin yüzde 10’unu, 20’sini Cumhurbaşkanlığı’na tahsis edin. O geliri de istemiyoruz. Bu maç, milli birliğimizin sembolü haline gelsin. Tıp çalışanları, öğretmenler, şehit yakınları, gaziler bedava bir şekilde bu maçı izlesin. Kupayı da Türkiye’de Sayın Cumhurbaşkanı versin. Biz devletimize veya devleti yönetenlere karşı bir şey yapmıyoruz. Bu konuyla ilgili Sayın Başkan (Dursun Özbek) basında birçok açıklama yaptı. Bunların tamamını Mehmet Büyükekşi yalanladı. Ben bunu kabul etmiyorum. Hiçbir Galatasaray üyesi, Galatasaray Başkanı’na yalancı diyemez. Bizim içimizde olan hiç kimse, Türk milletinin haklı taleplerini görmezden gelemez. 11 Aralık’a kadar süre veriyoruz. Başkanımıza yaptığı yalanlamalarını geri almadığı sürece ve bu maçı Türkiye’de oynatma kararı almazsa, bu kişinin isminin bu kulüpte, bu kadar namuslu, şerefli ve vatansever kişilerle aynı yerde olmasını kabul etmiyoruz “dedi. (Meriç Demiray)