Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TFF Seçimli Genel Kurulu neden 18 Temmuz?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, görev süresinin üç yıl dolmasına rağmen 18 Temmuz’da yapılacak TFF Mali Genel Kurulu’nun Seçimli Genel Kurul olarak yapılmasına karar verdi. TFF, bu kararın Türk futbolu ve milli takımın çıkarlarını göz önünde bulundurarak alındığını belirtti.

TFF’nin açıklamasına göre, Süper Lig ve 1. Lig yayın ihalesi kulüplere önemli gelir getirecek şekilde tamamlandı ve bazı düzenlemeler kulüp menfaatleri doğrultusunda yeniden belirlendi. Ancak, bazı kulüp yöneticilerinin Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde Seçimli Genel Kurul yapma isteği dikkat çekti. TFF, bu isteği milli takımın hazırlıklarını aksatacak bir durum olarak değerlendirdi ve Türkiye’nin gururu olan milli takımın başarısını ön planda tutma kararlılığını vurguladı.

TFF Yönetimi, 18 Temmuz’da yapılacak Seçimli Genel Kurul öncesinde genel kurul üyelerinin çoğunluğunun takdirini kazandığını belirtti ve azınlığın çoğunluk üzerinde tahakküm kurma çabalarına izin vermeyeceklerini açıkladı. Ayrıca, TFF’nin gelecekteki hedeflerine odaklanarak, 18 Temmuz 2024 tarihine kadar görevlerinin başında olacaklarını duyurdu. – Meriç Demiray-