TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Kurul üyeleri, ilkbaharda Hatay’a gelip Hatayspor maçını izleyecek ve Kurul toplantısı gerçekleştirecek.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, önümüzdeki ilkbahar aylarında ilimize geliyor. Kurul üyelerinin, TFF Yönetim Kurulu toplantılarından birini ilimizde gerçekleştirmek üzere Hatay’a geleceği bildirildi.
Açıklama, Hatayspor 2. Başkanı Aydın Toksöz’den geldi. Toksöz, Spor Çalıştayı’na katılmak üzere gittiği Ankara’da, TFF Başkanı ve Kurul üyeleriyle görüştü, onları Hatay’a davet etti. Davete anında ve olumlu yanıt alan Hatayspor 2. Başkanı Aydın Toksöz’ün kısa mesajı şöyle:
“Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanım Sayın Nihat Özdemir ve Yönetim Kurulu üyeleri; Sayın Servet Yardımcı, Sayın Ali Düşmez, Sayın Gençlik ve Spor Genel Müdürüm ve Yönetim Kurulu üyesi Sayın Mehmet Baykan, baharda Hatayspor maçını izleyecek. Yönetim Kurulu toplantısının Antakya’da olacağı sözünü aldık.” -Cemil Yıldız-
TFF Toplantısı Hatay’da
![TFF Toplantısı Hatay’da TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Kurul üyeleri, ilkbaharda Hatay’a gelip](https://antakyagazetesi.com/wp-content/uploads/2020/01/tff_hatay.jpg)