Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TGC adına Kalaycıoğlu ve üyelerden Yapar’a Ziyaret

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Hatay

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Hatay İl Temsilcisi Mithat Kalaycıoğlu ve beraberindeki üyeler, Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar’ı ziyaret etti. Başkan Yapar’ın makamında gerçekleşen ziyarette, Kalaycıoğlu’nun yanında Yaser Çaparoğlu, Mithat Öztürk, Muhammet Ali Çayırcık, Talip Köleoğlu ve Abdullah Temizyürek de yer aldı.
Hatay’ın asrın felaketini en ağır biçimde yaşadığını belirten Kalaycıoğlu, felaketin ilk gününden itibaren sahada görevlerini sürdüren basın emekçileri adına Başkan Yapar’a çiçek takdim etti ve görevinde başarılar diledi. Kalaycıoğlu konuşmasında şunları ifade etti: “Gazetecilik mesleğinin gelişmesini ve gazetecilerin haklarının korunmasını amaçlayan Türkiye’nin en köklü gazeteci derneği olarak, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Hatay Temsilciliği olarak sizin karşınızda olmaktan mutluluk duyuyoruz. Kuruluşumuz, bağımsız gazetecilik anlayışını benimseyerek ve her daim basın emekçilerinin yanında olarak 6 Şubat depreminin ardından 11 ilde sahada görev yapan basın emekçilerine laptop, fotoğraf makinesi ve cep telefonu gibi ekipmanlar temin etmiştir. Bizler de sorumlu gazetecilik bilinciyle görevimizi en iyi şekilde yapmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz. Kamuoyunu bilgilendirme anlamında üzerimize düşen görevleri yerine getirmekteyiz.”
Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar ise ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Hatay İl Temsilcisi Sayın Mithat Kalaycıoğlu ve cemiyet yönetimini belediyemizde misafir ettik. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi – Yusuf Cemil Karaçay-