Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

THY’nin Sidney seferleri başlıyor

Türk Hava Yolları (THY),

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul’dan Sidney’e karşılıklı uçuşların 4 Aralık’tan itibaren başlayacağını duyurdu. Uçuşlar, haftada dört gün Kuala Lumpur aktarmalı olarak Airbus A350-900 tipi uçaklarla gerçekleştirilecek.

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, Sidney seferlerinin başlatılmasıyla ilgili olarak, “Kıtada bizim için yeni bir sayfa açan Sidney’in lansmanını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu yeni rota, uçuş ağımızı güçlendirmekle kalmıyor, aynı zamanda misafirlerimizi Türk Hava Yolları’nın konforu ve misafirperverliğiyle buluşturarak, Avustralya’daki varlığımızı bir kez daha teyit ediyor. Bu kıtaya tek seferde uçuş yapabilecek kapasitede uçağımızı teslim aldığımızda Sidney, Avustralya’da aktarmasız uçuş yapılan ilk destinasyonumuz olacak” ifadelerini kullandı.

Sidney Eyaleti Çalışma ve Turizm Bakanı John Graham ise THY’nin Sidney’e gerçekleştireceği uçuşların Avrupalı gezginler için eyaleti tanıtma fırsatı sunduğunu belirtti. Graham, “Türk Hava Yollarının Sidney’e iniş yapacak olması, Avrupalı gezginlere eyaletimizi tanıtmak adına büyük bir adım. NSW Hükümeti, bu yeni hizmeti güvence altına almak için Sidney Havaalanı ve Türk Hava Yolları ile yoğun işbirliği içinde çalıştı. Sidney, Avustralya’ya açılan bir kapıdır ve bu yeni rotanın desteklenmesi, eyaletin ziyaretçi ekonomisinin büyümesi için muazzam bir potansiyel barındırmaktadır” dedi. – Volkan İcil-