Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Togg’un İlk Sedan Modeli T10F, Tanıtıldı

Türkiye’nin otomobili Togg’un ilk

Türkiye’nin otomobili Togg’un ilk sedan modeli T10F, TEKNOFEST Adana’da vatandaşların beğenisine sunuldu. Ziyaretçiler, başta gençler olmak üzere, aracın farklı özelliklerini inceledi.
Anadolu Ajansı’nın global iletişim ortağı olduğu TEKNOFEST, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın öncülüğünde, kamu kuruluşları, teknoloji devleri, üniversiteler ve medya kuruluşlarının da aralarında bulunduğu 128 kurumun katılımıyla Adana Havalimanı’nda gerçekleştiriliyor.
Etkinlikte pek çok yeni teknoloji tanıtılırken, gelecek yıl piyasaya sunulması beklenen Togg’un ilk sedan modeli T10F de görücüye çıktı. Daha spor bir tasarıma sahip olan T10F, sedan araçlardan beklenen konforu da sunacak şekilde dizayn edildi. Bu model, mevcut SUV versiyonundan 80 kilometre daha fazla menzil sunarak toplamda 600 kilometreye ulaşıyor.
Festival alanında yoğun ilgiyle karşılaşan T10F, özellikle öğrenciler tarafından beğenildi. Ziyaretçiler, aracı diğer modellerden ayıran özelliklerine odaklandı.