Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tolgahan Girişimi Doğru mu?

Hatayspor’un, TOLGAHAN ile ilgilendiği

Hatayspor’un, TOLGAHAN ile ilgilendiği öne sürüldü:

Futbolcu ile ilgili dolandırıcılık iddiaları var…

Hatayspor’un, Şanlıurfa ekibi, 3. Lig kulübü Karaköprü Belediyespor’da oynayan Tolgahan Nurhak’ı transfer etmek üzere girişimlerde bulunduğu haberleri, gündeme bomba gibi düştü. Zira adı geçen futbolcu ile ilgili olarak, geçen yıl dolandırıcılık yaptığı iddiaları yayıldı, hakkında dava açıldı.

Dün, bazı ajansların konuyla ilgili geçtiği haberler aynen şöyle:

“Transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için gelecek sezon planlamasına erkenden başlayan, Süper Lig’in başarılı takımı Hatayspor, forvet Tolgahan Nurhak’a teklif götürdü.

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Hatayspor’da, gelecek sezon planlaması sürüyor. 2022-2023 sezonu için transfer çalışmalarına erkenden başlayan Bordo-Beyazlı takım, kadroyu yenileyerek, önümüzdeki sezon çıkış yapmayı hedefliyor. Süper Lig’de topladığı 50 puanla 11. sırada bulunan Hatay temsilcisi, 29 yaşındaki forvet Tolgahan Nurhak’a teklif götürdü. Son olarak Karaköprü Belediyespor’da top koşturan tecrübeli golcüyle ilgilenen Hatayspor, transfer için çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan, Gürcistan’ın Dinamo Tblisi ve Katar’dan Al Shamal’in de bonservisi elinde olan Nurhak’a teklif götürdüğü öğrenildi. Yurtdışından da ciddi teklif alan golcünün, transfer için Hatayspor’a daha yakın olduğu ileri sürüldü.”

Futbolcu Tolgahan ile ilgili Hatayspor ayağında yayınlanan ajans haberi böyle.

Hatayspor Kulübü’nden ise açıklama henüz yok. Haber ve paylaşılan bilgiler yanlış da olabilir, doğru da. Ancak doğru olan bir şey var ki, o da… Hakkında önemli iddialar olan bir kişinin Hatayspor’a düşünülmesi ne kadar doğru olur?

DOLANDIRICILIK İDDİASI

Türkücü Berdan Mardini’yi, yardıma muhtaç bir aile için 10 bin lira isteyerek dolandırmaya çalıştığı iddiasıyla, hakkında “banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılığa teşebbüs” suçundan 10 yıl hapis talebiyle iddianame hazırlanan futbolcu Tolgahan Nurhak, ilk kez hakim karşısına çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yetkisizlik kararıyla Gaziantep’e gönderdiği iddianame, Gaziantep 18. Asliye Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi. 18. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen ilk duruşmada, futbolcu Tolgahan Nurhak hazır bulunurken, türkücü Berdan Mardini ve Avukatı duruşmaya katılmadı. Futbolcu Nurhak, olayın Gaziantep’te gerçekleştiği tarihte, kendisinin sözleşmesi gereği Şanlıurfa’da bulunduğunu, olayla ilgisi olmadığını kaydederek, “Ben, milyonluk sözleşmeye imza atıyorum. Dosyada geçen para 10 bin lira” dedi. -Cemil Yıldız-