Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samandağ’da Yeni Anaokulu Açıldı

“Samandağ ilçesinde gerçekleştirilen iş

“Samandağ ilçesinde gerçekleştirilen iş birliğiyle, eğitime verilen önem ve toplumsal dayanışma örnekleri arasında parlak bir örnek daha ortaya çıktı.”

Hatay’ın Samandağ ilçesinde, Samandağ Belediyesi, Nilüfer Belediyesi ve Almanya Türk Öğretmenleri Dernekleri Federasyonu (ATÖF) iş birliğiyle gerçekleştirilen projenin meyvesi olan Nilüfer ATÖF Anaokulu hizmete girdi.

15 Kasım Çarşamba günü saat 14:00’ te gerçekleştirilen açılışa Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Almanya Türk Öğretmenleri Dernekleri Federasyonu Başkanı Yücel Tuna, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Nihat Matkap, Çevlik Sahil Güvenlik Komutanı Yarbay Mevlüt Mercan, CHP İlçe Başkanı Nadir Kimyon, CHP Kadın Kolları Başkanı Yüksel Berber, Muhtarlar, Oda Başkanları, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde konuşan Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, ‘’yeni anaokulunun ilçeye hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, eğitim alanında yapılan bu tür iş birliklerinin önemine vurgu yaptı. ‘’ Ayrıca, Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden itibaren ilçe halkına sağlanan desteği ve dayanışmayı ifade etti.  -Yusuf Cemil Karaçay-