Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Toroslar Edaş’tan dijital dönüşüm yeniliği

Enerji SA Dağıtım Şirketleri Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ’tan Hasar Başvuru Sürecinde Dijital Dönüşüm yeniliği yapıldı.

Enerji SA Dağıtım Şirketleri

Sürdürülebilirliği stratejisinin merkezine koyarak, insan ve teknoloji odağıyla daha dijital ve yeşil bir dünyaya katkı sunmak isteyen Enerji SA Dağıtım Şirketi Toroslar EDAŞ ,hizmet verdiği bölgelerde şebeke kaynaklı oluşan arızalardan meydana gelen hasar başvurularının evrak teslim sürecini dijital platforma taşıdı.
Müşterilerine hızlı ve kaliteli hizmet sunmak isteyen Enerjisa Dağıtım Şirketleri Başkent EDAŞ, Ayedaş gibi Toroslar EDAŞ da, müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla teknolojik çözümlerine bir yenisini daha ekledi. Müşteriler, dağıtım şebekesi kaynaklı oluşan arızalardan meydana gelen hasarları için başvuruda bulunduktan sonra olumlu sonuçlanan hasar başvurularının evrak teslimini artık kullanıcı hizmet merkezlerine gitmelerine gerek kalmadan, Toroslar EDAŞ’a 0322 186 00 00 numaralı WhatsApp destek hattı üzerinden de ulaşabilecek.

Enerji SA bu uygulama ile müşteri Memnuniyetinin Artırılması Yanı Sıra Karbon Ayak İzinin de Azaltılmasını amaçlıyor
Türkiye’de 21 milyonu aşkın kullanıcıya hizmet veren Toroslar EDAŞ, Ayedaş ve Başkent EDAŞ bu dijital dönüşüm sayesinde hem operasyon merkezlerinde hem de müşterilerinin evrak teslim sürecindeki kağıt ve enerji tüketimini azaltarak, çevre dostu uygulamalarına bir yenisini daha eklemiş oldu. – Yusuf Cemil Karaçay-