Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Toysal: Hedefimiz Mağlup Olmadan Ligi Bitirmek

Akhisarpor maçının hazırlıklarını dünkü

Akhisarpor maçının hazırlıklarını dünkü idmanla sürdüren Bordo Beyazlı futbolcuları, taraftar yalnız bırakmadı …

TFF 1. Lig’de lider konumunda olan Hatayspor, Antakya Atatürk Stadı’nda yarın oynanacak Akhisarpor maçı için hazırlıklarını sürdürdü. Dün öğle saatlerinde, Antakya Atatürk Stadı’nda, Teknik Direktör Bayram Toysal yönetiminde idman yapan Bordo Beyazlı futbolcular, pas, dar alan ve taktik çalışmaları yaptı.
Çok sayıda taraftar dünkü idmanda Hatayspor futbolcularını yalnız bırakmadı, bol bol tezahürat yaptı, sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarlar, liderlik Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen futbolcuları kutladı, yarınki maçın galibiyetle bitirileceğine olan inançlarını dile getirdi.
Teknik Direktör Bayram Toysal ve futbolcular, taraftarın ilgisine kayıtsız kalmadı, onları selamladı ve Akhisarspor karşısında 3 puanın sahibi olacaklarını vurguladı.
Bayram Toysal, idman ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, son iki haftada takımdaki eksiklerin kendilerini ciddi manada etkilediğini söyledi. Hastalıklar nedeniyle her maça 3-4 kişi eksik başlamak zorunda kaldıklarını dile getiren Toysal, “Bu süreci iyi yönetmeye çalıştık. Fatih Karagümrük maçında ortaya koyduğumuz performansa bakacak olursak, bu kadar eksiğin, bu kadar hastalığın kol gezdiği bir takımda deplasmanda bana göre pozitif oyun oldu” dedi.
Toysal, Akhisarspor karşılaşmasına yönelik olarak, “Bu maçla ciddi bir çıkışın içinde olacağız, buna inanıyorum. Futbolcu kardeşlerimiz de buna inanıyor. Bu haftaki çalışmalarda çok özverili, istekli ve arzulu olduklarını gözlemledim. İnşallah bir daha kayıp yaşamayacağız. Mağlup olmadan bu ligi bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.
Takımda sakatlığı bulunan Dame Diop ve Hamza Gür’ün kadroda yer alamayacağını aktaran Toysal, hasta olan Mirkan Aydın’ın durumunun ise henüz netleşmediğini sözlerine ekledi. -Cemil Yıldız-