Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trabzonspor Hatay’da

Süper Lig’de bitime 3

Süper Lig’de bitime 3 hafta kala şampiyonluğu garantileyen Trabzonspor, bugün oynayacağı Hatayspor maçı için dün Antakya’ya geldi.

Bordo-Mavililer, öğleden sonra Hatay’a geldi ve otele yerleşti. Trabzonspor, bugünkü maçın son hazırlığını dün Trabzon’da, öğle saatlerinde gerçekleştirdi. Kulüp internet sitesinde, “Atakaş Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladık” bilgisi yer aldı.

Ligde geçen hafta evinde Antalyaspor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor futbolcuları, 3 günlük iznin ardından Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir araya geldi. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı yönetiminde 3 gün devam eden antrenmanlar, dinamik ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanlarda 5’e 2 oyun, pas, şut ve çift kale maçlar yapıldı.

Bu arada, Bordo-Mavili kulübün sosyal medya hesabı üzerinden, futbolcular ve teknik heyetin yer aldığı bir fotoğraf, “Şampiyon takımın ilk antrenmanı” ifadesiyle paylaşıldı.

Trabzonspor, dün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanın ardından maç için Hatay’a hareket etti ve kafile, akşam saatlerinde Hatay Havalimanı’na indi. -Cemil Yıldız-