Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“U” Şampiyonlarına Kupa

Hatay amatör küme U

Hatay amatör küme U kategorisindeki geçen yılın şampiyonları kupalarını aldı. Hatay ASKF Başkanı Haluk Görün’ün organize ettiği kupa töreni önceki gün Sümerler halı sahasında gerçekleşti. Törende şampiyonlara kupaları verildi.

Hatay’da, gruplarında şampiyon olan takımlar şunlar:

**U-13 Kategorisi**
– A Grubu Şampiyonu: Reyhanlıspor
– B Grubu Şampiyonu: Defne Sümer Sarıbahçe
– C Grubu Şampiyonu: Hatayspor
– D Grubu Şampiyonu: Arsuz Körfez Gücü
– E Grubu Şampiyonu: İskenderun Poyraz Gençlik Spor
– F Grubu Şampiyonu: Arsuz Karaağaç Gücü

**U-12 Kategorisi**
– A Grubu Şampiyonu: Hatay 1939 FK
– B Grubu Şampiyonu: Hatayspor
– C Grubu Şampiyonu: Hatay Karadeniz Fırtınası
– D Grubu Şampiyonu: İskenderun Kayraspor
– E Grubu Şampiyonu: Arsuz Karaağaç Gücü
– F Grubu Şampiyonu: İskenderun Poyraz G.S.

**U-11 Kategorisi**
– A Grubu Şampiyonu: Meydanspor
– B Grubu Şampiyonu: Hatay 1939 FK
– C Grubu Şampiyonu: Arsuz Karaağaç Gücü
– D Grubu Şampiyonu: İskenderun Poyraz G.S.

Kupa töreni sonrası açıklamada bulunan Hatay ASKF Başkanı Haluk Görün, depremde en çok yıkıma uğrayan il olmalarına rağmen başarılı bir sezonun geride kaldığını belirtti. Şu ifadeleri kullandı:

“8 Temmuz 2024 tarihi itibariyle 2023-2024 Mehmet Öztürk Futbol sezonunu kazasız, belasız ve olaysız bir şekilde bitirdik. Bu sezonda U-11, U-12, U-13, U-14, U-15, U-16, U-17, U-18 ve büyüklerde, Bölgesel Lig Süper Lig, 1. Amatör Küme, 2. Amatör Küme’de toplamda 1482 müsabaka oynatılmıştır.

Yaşadığımız asrın felaketi sonrası Hatay’da oynattığımız futbolun nezih ve olaysız geçmesinde katkılarını gördüğümüz başta Hatay Valimiz Sayın Mustafa Masatlı beyefendiye, İl Jandarma Alay Komutanımız Tuğ General Sayın Ömer Ersever beyefendiye, ve jandarma güvenlik birimlerine, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Öntürk beyefendiye ve tüm ilçe belediye başkanlarımıza ve birimlerine, Hatay Emniyet Müdürümüz Sayın Kadir Gökçe beyefendiye ve güvenlik güçlerimize, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Ali Osman Bebek beyefendiye ve ilçe müdürlerimize ile tüm personellerine, Maddi ve manevi zorluklar içerisinde bu maçların oynanmasında büyük pay sahibi olan bütün kulüp başkanlarımıza, yöneticilerimize, teknik sorumlularımıza ve tüm sporcu evlatlarımıza, TFF Futbol İl Temsilcimiz Sayın Müfid Tatlı ve tertip kurulu üyelerine, TFF Futbol İl Disiplin Kurulu Başkanı Sayın İsmail Yoğurtçu ve kurul üyelerine, TFF Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Sayın Necmi Demir ve yönetim kuruluna ile tüm hakem ve gözlemcilerimize, bölgesel lig temsilcilerimize, TFSKD Hatay Şube Başkanı Sayın Zafir Koç ve yönetim kuruluna ile tüm saha komiserlerimize, TUFAD Başkanı Sayın Yaşar Düzen ve yönetim kuruluna ile tüm teknik direktör ve antrenörlerimize, sağlık görevlilerine, sahalarımızın sorumlularına ve tüm personellerine, çok kıymetli güzide basın mensuplarımıza ve emeği geçen herkese şahsım ve yönetim kurulum adına çok çok teşekkür ediyorum.” – Meriç Demiray