Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Üçgedik ve Alazi Mahallesi’ne beton asfalt yapıldı

Hatay Büyükşehir belediyesi, kırsalda

Hatay Büyükşehir belediyesi, kırsalda da ulaşımı kolaylaştırmak için beton asfalt uygulamasını sürdürüyor. Ekipler son olarak Antakya’ya bağlı Üçgedik ile Alazi yerleşim birimlerini asfalt döktü

Hatay Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinin ardından günlük yaşamın devam ettiği bölgelerde beton asfalt çalışmalarına devam edildiğini duyurdu. Büyükşehirden yapılan açıklaması şöyle:

“HBB Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler okulların da açılmasıyla birlikte öğrencilerin ulaşımının daha rahat sağlanması için öncelikle nüfus yoğunluğu artan ve altyapı çalışmalarının tamamlandığı mahallelerde beton asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Antakya ilçesine bağlı Üçgedik ve Alazi Mahallesi’nde 5 km’lik yolun asfalt yapımına başlanmıştı. Ekiplerin özverili çalışmaları ile Üçgedik Mahallesi’nden başlanan çalışmalar Alazi Mahallesi çıkışından tamamlanacak.”

Bölge sakinleri beton asfalt hizmetinden ötürü Hatay Büyükşehir belediyesi personeli ile başkanına teşekkür etti. (Adil Yeşildağ)