Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ücretsiz sinema etkinliği başlıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB)

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Kültür ve Sosyal İşler Dairesi, yaz boyunca konteyner kentlerde yaşayan çocuklar için özel bir “açık hava film gösterimi” düzenliyor. Etkinlikler, 17 Ağustos’ta başlayıp 13 Eylül’e kadar devam edecek. Gösterimler, Antakya, Defne, Samandağ, Hassa, Kırıkhan, Dörtyol, Payas, İskenderun, Belen ve Arsuz ilçelerinde bulunan konteyner kentlerde gerçekleştirilecek.
Her gün saat 18.00’de Mehteran takımının geleneksel eserlerini icra etmesiyle başlayacak program, çocuklar için düzenlenen palyaço gösterileri ve yüz boyama etkinlikleriyle devam edecek. Etkinliklerde ayrıca patlamış mısır, gazoz ve pamuk şeker ikramları yapılacak. Saat 20.00’de ise çocuklar, açık havada animasyon filmlerini izleme fırsatı bulacaklar.
HBB yetkilileri, düzenlenen bu etkinliklerle konteyner kentlerde yaşayan çocukların keyifli bir gün geçirmesini amaçladıklarını belirtti. Yetkililer, çocukların hem eğlenceli animasyon filmleri izleme imkânı bulacağını hem de çeşitli aktivitelerle hoşça vakit geçirebileceklerini ifade etti. Etkinliklerin herkese açık ve ücretsiz olacağı da duyuruldu.
Eğlenceli filmler; Ardıçlı Şükrü Kanatlı, Ahlatçı, Numune Evler, Yakacık, Sakarya BŞB, Büyük Dalyan 1, Orman Köy, Alakop Gözcüler, Karaçay 2, Çekmece TOKİ, Katar 2 ve Koç Umut Konteyner Kentlerinde çocuklarla buluşacak. – Mehmet Durmaz-