Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ümit Kutlu, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları kınadı

CHP Antakya İlçe Başkanı

CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, İsrail’in Filistin’e yönelik son saldırılarını sert bir şekilde kınadı. Kutlu, “Filistin’de yaşananlar büyük bir katliam ve insanlık dramıdır. On binlerce masum Filistinlinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı, insanlık dışı saldırıları lanetliyoruz” dedi.

Kutlu, İsrail’in Filistin topraklarına yönelik gerçekleştirdiği hava saldırılarını büyük bir endişe ile takip ettiklerini ifade etti. Sivil yerleşimlere yapılan bu saldırıların barışa ve güvenliğe saygıyı ihlal ettiğini belirten Kutlu, “İsrail, yüzlerce sivil Filistin halkını hedef alıp hastanelere bombalı saldırı yaparak insanlık ve savaş suçu işlemiştir” dedi.

Başkan Kutlu, sivillerin ve çocukların bulunduğu bir hastanenin bombalanmasını akıldan, vicdandan, insaniyetten uzak, soykırım ve katliam odaklı bir eylem olarak nitelendirdi ve İsrail’i bu saldırılara son verme çağrısında bulundu.

Başkan Kutlu son olarak, İsrail’in sivil halkı hedef alan saldırıları kınayarak, tüm yetkili kurumların bu vahşete son vermesi ve bölgede barışı sağlama adımları atması gerektiğini vurguladı.

Yusuf Cemil Karaçay