Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ünlü isimlerden Hasan Yalnızoğlu hayatını kaybetti

  “Survivor” ve “Anadolu

 

“Survivor” ve “Anadolu Ateşi” ile tanınan oyuncu ve dansçı Hasan Yalnızoğlu, pankreas kanseri nedeniyle 50 yaşında hayata veda etti. Yalnızoğlu, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Sanatçı, 7 yaşında bir kız çocuğu babasıydı. Cenaze namazı, bugün ikindi namazını müteakip Şakirin Camii’nde kılınacak.

Hasan Yalnızoğlu Kimdir?
20 Ekim 1974 tarihinde İstanbul, Üsküdar’da dünyaya gelen Hasan Yalnızoğlu, aslen Rizelidir. 6 yaşında jimnastiğe başlayarak spor hayatına adım atan Yalnızoğlu, futbol ve yüzme gibi branşlarda da başarılar elde etti. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ile Marmara Üniversitesi Yöneticilik bölümünden mezun olan sanatçı, spor kariyerinde gösterdiği başarıları dans ve oyunculuk alanlarına da taşıdı.

Baş dansçı olarak “Sultans of the Dance” ve “Anadolu Ateşi” dans gruplarında görev aldı. 2007 yılında, kendisi gibi dansçı olan Tatiana Ruichiana ile evlenen Yalnızoğlu, “Survivor Ünlüler-Gönüllüler” yarışmasında Nihat Altınkaya’nın ardından ikinci oldu. Ayrıca, 2015 yılında “Survivor All Star” yarışmasında yer aldı ve yarışmayı beşinci olarak tamamladı.

1997 yılında “Best Model of Turkey” yarışmasında ikinci olan sanatçı, 2013 yılında Şişli’de kendi spor salonunu açtı. 2014 yılında kişisel gelişim üzerine yazdığı “Öğrenilmiş Duygular” adlı kitabını çıkardı.

Hasan Yalnızoğlu, spordan sahne sanatlarına ve televizyona uzanan kariyeriyle geniş bir kitle tarafından tanındı ve sevildi.