Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ünsal Matkap ve Yeliz Acar çifti dünya evine girdi

50. Hükümet Çalışma ve

50. Hükümet Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, uzun yıllardır Türk siyasetinde önemli bir figür olarak bilinen Hataylı siyasetçi Nihat Matkap ve Nadiye Matkap’ın oğlu Müşteri Deneyimi ve Süreç Geliştirme Yöneticisi Ünsal Matkap, Rengin ve Olgun Acar’ın Bankacı kızı Yeliz Acar ile Arsuz İssos Otel’de düzenlenen görkemli bir törenle dünya evine girdi.

Bu özel güne CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, CHP milletvekilleri ve Belediye Başkanları eşlik etti. Kalabalık bir katılımla gerçekleşen düğün renkli anlara sahne oldu.

Çiftin nikah töreni Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk tarafından kıyıldı. Nikahın şahitliğini ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından Murat Karayalçın üstlendi.

Nikah merasiminde konuşan Öntürk, ağabeyi olarak nitelendirdiği Nihat Matkap’ın oğlu Ünsal ve Yeliz çiftinin nikahını kıymanın mutluluğunu paylaştı ve çifte bir ömür mutluluklar diledi.

Nikah kıyıldıktan sonra Öntürk, Evlilik cüzdanını geline takdim etmesi için CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e verdi. Özel ise cüzdanı gelin Yeliz Acar’a teslim ederek genç çifte mutluluklar diledi.

Biz de Antakya Gazetesi olarak Matkap ve Acar ailelerine ömür boyu mutluluklar dileriz.