Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uyuşturucudan
9 Kişiye Gözaltı

Reyhanlı’da Narkotik Polisi, yol
Reyhanlı’da Narkotik Polisi, yol kontrolleri ve ev aramaları yapıyor

İlimiz Reyhanlı ilçesinde, Narkotik Polisi, yol kontrolleri ile ev aramaları yapmak suretiyle, ilçede uyuşturucuyla ilgilenen kişilere yönelik mücadelesini sürdürüyor. Bu kapsamda, ilçede 2 günde yapılan bu tür kontrollerde, uyuşturucu bulundurdukları belirlenen 9 kişi yakalanıp gözaltına alındı.

Bu konudaki bilgi, ana başlık halinde şöyle:

“Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, uyuşturucu, uyarıcı madde imal ve ticaretine yönelik yapılan çalışmalarda, Reyhanlı’da;

▪️Mustafa Kemal Mahallesi’nde, durumundan şüphelenilerek durdurulun E.A.’nın yapılan üst aramasında, 20 gram metamfetamin ve 100 gram takoz esrar ele geçirilmiştir.

▪️Fidanlık Mahallesi’nde durdurulan bir araç içerisinde, Y.D.’nin yapılan üst aramasında, 9 gram bonzai ve 0,5 gram metamfetamin ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak, araç içerisinde bulunan E.A., M.A. ile M.E. yakalanarak, haklarında TCK 191. maddeden, Y.D. hakkında ise TCK 188. maddeden adli işlem yapılmıştır.

▪️Fidanlık Mahallesi’nde S.C.’ye ait ikamette yapılan aramada 1 gram kubar esrar, 0,50 gram metamfetamin ve 15845 TL para ele geçirilmiş, ikamette bulunan M.E.E. ile S.S. yakalanmıştır. Olayla ilgili olarak S.C. tutuklanmış, M.E.E. ile S.S. yapılan adli işlemlerin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır.”

-Cemil Yıldız-