Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Masatlı, Çocuk Evleri Sitesi’ni inceledi

Hatay Valiliği sosyal medya

Hatay Valiliği sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Çocuklar En Kıymetli Hazinemiz, Geleceğimizdir.” sloganıyla Vali Mustafa Masatlı’nın Serdar Demir Çocuk Evleri Sitesi’nde incelemelerde bulunduğu duyuruldu.
Açıklamada, Vali Masatlı’nın açılışına sayılı günler kalan Serdar Demir Çocuk Evleri Sitesi’nde yaptığı detaylı incelemeler aktarıldı. Vali Masatlı, 13-18 yaş arası kız çocukları için hizmete sunulacak olan siteye ilişkin tamamlanan çalışmaları yerinde gözlemledi.
Serdar Demir Çocuk Evleri Sitesi, çeşitli sosyal ve eğitim alanlarıyla dikkat çekiyor. Site içerisinde; ÇOKİM binaları, konaklama alanları, sosyal bina alanları, hobi odaları, kapalı spor salonu, laboratuvarlar, açık spor sahaları (basketbol sahası, plaj voleybolu, badminton sahası, mini golf sahası, açık hava spor aletleri alanı, yürüyüş yolları), peyzaj alanları ve tarım faaliyetleri oluşturulabilecek alanlar yer alıyor. Ayrıca, 2 bin beşyüz adet ağaçtan oluşan ve 13 bin metrekarelik bir yeşil alan da bulunuyor.
Vali Masatlı’nın ziyaretinde, ayrıca Çocuk Koruma İlk Müdahale ve Değerlendirme Birimi’nin de bulunduğu site, çocukların ihtiyaçlarına yönelik kapsamlı bir şekilde düzenlenmiş. – Yusuf Cemil Karaçay-