Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Vatandaşların Sosyal İhtiyacına HBB’den Yanıt

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Başkanı Mehmet Öntürk’ün “Hatay Ayağa Kalkıyor”

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Başkanı Mehmet Öntürk’ün “Hatay Ayağa Kalkıyor” anlayışı doğrultusunda yürütülen çalışmalar kapsamında, sosyal ve kültürel alanlara yönelik yatırımlar hız kesmeden devam ediyor.

Kent genelinde projeler üreten Hatay İmar Sanayi Anonim Şirketi (HİSAŞ), Dörtyol ilçesinde “Çok Amaçlı Salon” inşaatına başladı. HBB, özellikle vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak alanların çoğalması hedefiyle Ocaklı Mahallesi’nde modern bir sosyal tesis kazandırıyor.


İnşaatı başlayan Dörtyol Ocaklı Çok Amaçlı Salon, içerisinde salon, giriş holü, ana salon, mutfak, kadın-erkek mescit ve abdesthaneler, tuvaletler, muhtar odası, sınıf ve temizlik odası gibi pek çok donatıya sahip olacak. Böylece hem sosyal etkinlikler hem de toplumsal buluşmalar için geniş bir alan oluşturulmuş olacak.


Ocaklı Mahalle Muhtarı Yusuf Soysal, projeyi değerlendirerek, “Başkan Öntürk’ün Hatay genelinde hayata geçirdiği projeler sayesinde ilimiz her alanda ayağa kalkıyor. Dörtyol’a kazandırılan bu yatırım, hizmet anlamında büyük bir adım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

HBB’nin sosyal yatırımları, il genelinde vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı ve toplumsal birlikteliği güçlendirmeyi amaçlıyor.