Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vefalı eş kaybettiği hayat arkadaşının adını yaşatacak

Hatay’ın Erzin ilçesinde yaşayan

Hatay’ın Erzin ilçesinde yaşayan Cemal Kunt adlı vatandaş, bur süre önce kaybettiği eşi Nejla Kunt adına Sağlık ocağı ve 112 istasyonu yaptırıyor.

Cemal Kunt adlı vefalı hayırseveri bu girişiminde cesaretlendiren de destekleyen de Erzin Belediyesi oldu. Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, temel atma sonrası süreci şöyle anlattı: “Belediye Öncülüğünde Cemal Kunt Tarafından Bahçelievler Mahallemize Yapılan Aile Sağlığı ve 112 Acil Sağlık İstasyonunun Temel Atma Törenini Kaymakamımız, Protokol ve Halkımızın Katılımı İle Cumhuriyetimizin 100.Yılında Gerçekleştirdik. Erzin’imize Hayırlı Olsun. Emeği geçen Sayın Valimize, İl Sağlık Müdürlüğümüze,İlçe Sağlık Müdürlüğümüze,Kısa Sürede Temel Atma Aşamasına Gelen Müteahhit Firmaya,Gece Gündüz Çalışan Belediyemiz Personellerine Teşekkür Ediyorum.”

Erzin’de hayırsever Cemal Kunt’un vefat eden eşi Nejla Kunt adına yaptıracağı sağlık ocağı ve 112 servis istasyonunun temeli atıldı ve inşaasına başlandı. Cemal Kunt, “Bugün burada aramızdan ayrılan çok sevdiğim eşim Nejla Kunt ve kendi adımı taşıyan sağlık ocağının temel atma töreni için birlikteyiz. Üzüntülüyüm, çok fazla bir şey demek istemiyorum. Erzin’e hayırlı olsun, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. – Meriç Demiray-