Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Voleybol’da Pes Etmek Yok

Hatay Voleybolspor kulübü depremde

Hatay Voleybolspor kulübü depremde 4 sporcusunu kaybetti, Acılar gömüldü, lige devam..

İlimizin Türkiye ikinci ligindeki kadın voleybol takımı Hatay voleybolspor yaşadığımız deprem felaketinde 4 sporcusunu kaybetti
.Kulüp başkanı Erdal Sahillioğlu,süreç ve gelecekle ilgili şu mesajı yayınladı.
“Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur!!!
2022-2023 voleybol sezonunda başarıyla kurmuş olduğumuz Kadın Voleybol takımını 16 maçta 14 galibiyet alarak ligi 2. Bitirerek 1.lige yükselme maçlarına katılmaya hak kazanarak Hatay’da kadın voleyboluna bir başarı daha eklemiştir. 06.02.2023 sabahı Saat 04.17 de Dünya üzerinde Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli Depremi ilimizde yaşadık. Bu depremde başarıyla kulübümüze hizmet eden Takım kaptanımız Gözde Öztürk, Nazmiye Ahsen Baş, Dilek Mucuk ve İrem Kurtoğlu gibi isimleri kaybettik.( Mekanları Cennet Olsun.) Sevdiklerimizi ve şehrimizi kaybetmenin üzüntüsü içindeyken 1. Lige yükselme Çeyrek Final maçlarına katılmama kararı aldık. Bu süreçte bizleri kardeş bilen acımızı paylaşan Spor Kulübü başkanlarına, yöneticilerine, teknik ekiplerine ve Tüm voleybol camiasına teşekkür ediyorum.
2023-2024 voleybol sezonu için #HatayMeleklerİçinDevam diyerek yarım kalan hayallerimizi gerçekleştirmek üzere çalışmalara yeniden başladık. İnşallah hayal ettiğimiz başarıyı gerçekleştirene kadar Türk Voleyboluna hizmet eden bir kulüp olarak Hatay’ı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Türkiye bir deprem bölgesi olduğunu hatırlatarak transfer çalışmalarında Zorluk yaşıyoruz. Hatay kadim bir şehirdir. Tarihinde 7 defa aynı şekilde yıkılmış ve her zaman daha güçlü ayağa kalkmıştır. Hem şehrimizin kalkınması için hem de yarım kalan hayallerimiz için Şampiyon olma parolasıyla 4-5 sporcu ile anlaşma sağladık ve transfer çalışmaları devam ediyor. Önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız. Bizleri tercih eden sporcularımıza teşekkür ediyorum.
Üzülerek belirtmek isterim ki Deprem Anında ve Sonrasında sözlü olarak yanımızda olup, fiili olarak yanımızda göremediğimiz Türkiye Voleybol Federasyonunu Türk Voleybolunun, Türk Sporunun ve Kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.”