Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Volkan Demirel Hatayspor’a İmza Atan 2 Yabancı

Hatayspor teknik direktörü Volkan

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, Armin Hodzic ve Fisayo Dele-Bashiru transferlerini Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

HADZİC – BOSNA-HERSEKLİ SANTRFOR

Bordo-beyazlı teknik direktör Volkan Demirel’in ınstgram hesabından paylaştığı 2 yabancıdan Hadzic: Bosna Hersekli, santrfor mevkisinde oynuyor.

29 yaşındaki santrfor geçen sezon 12 maçta forma giydi, golü yok, ancak U-21 bosna hersek milli formasını giydi ve 3 golü bulunuyor.1,82 boyunda, 29 yaşındaki Hodzic;3 yıl önce Türkiye’de Kasımpaşa’da top koşturdu, Liverpool altyapısından yetişti, Sarajevo ile Zeljeznicar takımlarında forma giydi.

FİSAYO DA İMZA ATTI

Hatayspor teknik direktörü ile dün İstanbul’da biraraya gelen diğer yabancı transfer ise İngiltere Sheffield Wednesday takımında forma giyen FİSAYO DELE-BASHİRU İki sezon önce Beşiktaş ile Antalyaspor’un da transfer listesinde olduğu öğrenilen FİSAYO; Serie A devi AC Milan ve Hollanda kulübü PSV Eindhoven’ın da ilgilendiği bir isimHatayspor, Volkan demirel’in önerisiyle Nijeryalı orta saha oyuncusunu kadrosuna kattıNijeryalı futbolcunun 26 maçta 5 gol ve 3 asisti var, güncel piyasa değeri 300 bin Euro.