Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vranjes Olabilir mi?

Yeni sezona güçlü bir

Yeni sezona güçlü bir kadroyla girebilmek için transfer çalışmalarını sürdüren Hatayspor, rotasını, Bosna Hersek Milli Takımı’nın stoperi Ognjen Vranjes’e çevirdi. Vranjes’in, AEK ile 30 Haziran 2023’e kadar mukavelesi bulunuyor.

Hatayspor, Bosna Hersek milli takımında oynayan, Yunanistan’ın AEK takımı oyuncusu Ognjen Vranjes’i kadrosuna katmak istiyor. Transfer görüşmeleri, Hatayspor ile futbolcu menajeri arasında devam ediyor.

VRANJES KİMDİR?

Hatayspor’un ilgilendiği AEK’li futbolcu Ognjen Vranjes, 2014 yılında Elazığspor ve 2016-17 yıllarında da Gaziantepspor formaları giydi. Kayserispor’la ismi anıldı. 32 yaşında, mevkisi stoper, sağbek de oynuyor. Yunanistan liginde geçen sezon 22 maçta forma giydi, 3 golü var. Uluslararası 38 maçta forma giyen AEK’li Vranjes’in golü bulunmuyor. Sırbistanlı olan Vranjes, daha önce Anderlecht ile Charleroi takımlarında da forma giydi.

Hatayspor, Yunanistan AEK takımında forma giyen Bosna Hersek milli takım oyuncusu Ognjen Vranjes için resmi teklif yaparken, görüşmelerin nasıl sonuçlanacağı ise merakla bekleniyor. -Cemil Yıldız-