Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Workshop etkinliğine katılanlar

Sağlıklı atıştırmalıklar hazırladı Nut Hunter adlı markanın sahibi Ayten Yılmaz

Sağlıklı atıştırmalıklar hazırladı

Nut Hunter adlı markanın sahibi Ayten Yılmaz Karagündüz, yeni yıla özel, sağlıklı atıştırmalıkların olduğu bir workshop düzenledi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Chiaa Cafe’de, Diyetisyen Edibe Aslan ile beraber gerçekleşen etkinlik, katılımcıların eğlenceli anlar geçirmesini sağladı. Workshop etkinliğine katılanlar şekersiz fıstık ezmesi ile wasa gofret, hurmalı top, sağlıklı kurabiyelerin olduğu bir yeni yıl kutusu hazırlayarak, doğal içerikli yiyecekler yapmayı öğrendiler ve sevdikleriyle paylaştılar.

Chiaa Cafe sahibi Diyetisyen Edibe Aslan, katkı içeren yiyeceklere dikkat edilmesinin altını çizerek, doğal içerikli ürünlerin tercih edilmesinin insan sağlığı açısından daha iyi olduğunu dile getirdi. -Haber/Duygu Ertaş-