Ana Sayfa Arama Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Yangında ölen 4 Hataylı Samandağ’da toprağa verildi

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da kaldıkları evde çıkan yangında yaşamını yitiren

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da kaldıkları evde çıkan yangında yaşamını yitiren Ali Şahin Elma, Erkan Bent, Salih Çakır ve Sinan Çay’ın cenazeleri, memleketleri Hatay’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Riyad’daki bir evde 17 Temmuz’da elektrik tesisatından çıktığı değerlendirilen yangında hayatını kaybeden 4 Türk vatandaşının cenazeleri, yakınları tarafından Hatay Adli Tıp Kurumu morgundan alındı.

Ali Şahin Elma’nın cenazesi, Samandağ ilçesine bağlı Çanakoluk Mahallesi’ndeki mezarlıkta kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Sinan Çay Tekebaşı Mahallesi’nde, Erkan Bent Mağaracık Mahallesi’nde, Salih Çakır ise Cumhuriyet Mahallesi’ndeki mezarlıklarda son yolculuğuna uğurlandı.

Evli ve bir çocuk babası olan Ali Şahin Elma’nın yaklaşık 6 yıldır Suudi Arabistan’da berberlik yaptığı öğrenildi. Yangında hayatını kaybeden diğer 3 kişinin de berber olduğu ve 4 arkadaşın aynı evde kaldıkları belirtildi.