Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yapar’dan MKÜ Araştırma Hastanesi’ne ziyaret

AKP’nin Hatay Büyükşehir Belediye

AKP’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Naci Yapar, ziyaret ettiği Hatay MKÜ Araştırma Hastanesi’nde personel ile hastalara çiçeklerle gitti.

AKP adayı Yapar’ın seçim gezi mesajlarından ana başlıklar şöyle:

 

  • Hatay MKÜ Araştırma Hastanesi yönetimi ve personelleriyle bir araya geldik. Asrın felaketi olarak adlandırılan depremler sonrasında Araştırma Hastanemiz kısa zamanda ayakları üzerine kalkarak vatandaşlarımıza sağlık hizmetini sunmuştur. Fedakarca çalışmalarından dolayı başta Hatay MKÜ Rektörümüz olmak üzere, Başhekimimize, yöneticilerine ve personeline teşekkür ederiz.
  • Hemşehrilerimizin teveccühü bizim ödülümüzdür. Antakya’mızın 95 mahallesinde her eve girdik, her eli sıktık. Projelerimizi anlattık ve vatandaşlarımızın isteklerini dinledik. “Yaparsa İbrahim Naci Yapar” diyen hemşehrilerimizin güvenini boşa çıkarmamak için, geleceğimiz olan çocuklarımıza daha güzel bir şehir bırakmak, kenti eserlerle donatmak için buradayız.
  • Haydi Antakya, şimdi İbrahim Naci Yapar vakti.Devlet-millet el ele Antakya’mızı ayağa kaldıracağız. Gerçek belediyecilik anlayışıyla çıktığımız yolda önce şehrimiz şiarıyla Antakyalı vatandaşlarımızla tam bir mutabakat içinde ilerliyoruz.
  • Hemşehrilerimizin tek arzusu olan Antakya’nın ayağa kaldırılması için gece gündüz demeden çalışacak, hemşehrilerimizin bize duyduğu güveni boşa çıkarmayacağız.

(Adil Yeşildağ)