Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yapılanlar Miraç Bebek için

Kök Hücre-Kan Bağışı 19

Kök Hücre-Kan Bağışı 19 Ocak’ta…

İlimiz Altınözü ilçesinde, Miraç Ata bebeğe kök hücre ameliyatı öncesinde, ilçede kan bağışı kampanyası düzenlendi. Altınözü Devlet Hastanesi yetkilileri, Miraç bebek ile ilgili olarak, “Miraç kardeşimizin sağlığına kavuşması için biz de üzerimize düşeni yapacağız” paylaşımı yaptı.

Kızılay Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış ile ekibi, bu kapsamda önceki gün Altınözü ilçesindeydi. Altınözü Devlet Hastanesi yeni başhekimi D. Ömer Akın ile görüşen Kızılay’ın, girişimle ilgili paylaşımı şöyle:

“19 Ocak’ta Altınözü ilçemizde yapılacak olan kök hücre ve kan bağış kampanyamız için Altınözü Devlet Hastanesi yeni Başhekimi Sayın Ömer Akın’ı; Hatay Şube üyelerimiz, Kızılay Kadın Başkanımız, Toplum Merkezi Yöneticimiz, Kan Kazanım Uzmanımız ve Miraç Ata kardeşimizin babası ile Kızılay Altınözü temsilcimizle beraber ziyaret ederek, hem hayırlı olsun dileklerimizi ilettik, hem de Miraç Ata ve bağış bekleyen tüm kardeşlerimiz için kan ve kök hücre bağış kampanyalarımıza desteklerini talep ettik. Nazik ev sahipliği ve Kızılay’ımıza olan desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.” -Mutlu Yanık-