Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yaşlı Adam Otobüsün Altında Kalarak Hayatını Kaybetti

Hatay’ın Antakya ilçesinde, Balıkçılar Kavşağı’nda meydana gelen elim kazada, 70 yaşındaki bir adam otobüsün altında kalarak yaşamını yitirdi.

Hatay’ın Antakya ilçesinde, Balıkçılar Kavşağı’nda meydana gelen elim kazada, 70

Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı Balıkçılar Kavşağı civarında meydana gelen kaza, bölgedeki vatandaşları üzüntüye boğdu. İddiaya göre, 70 yaşındaki bir adamın başı döndü ve dengesini kaybederek yola düştü. O esnada kavşaktan geçmekte olan otobüs, talihsiz adamı fark edemeyerek altına aldı.

Olay Yerinde Hayatını Kaybetti

Kazanın hemen ardından çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Ancak sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, yaşlı adamın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Polis, kazaya ilişkin inceleme başlattı.

Vatandaşlar Üzüntü İçinde

Kazaya tanıklık eden çevre esnafı ve vatandaşlar büyük üzüntü yaşarken, bölgedeki güvenlik kameraları incelenerek olayın kesin sebebi araştırılıyor. Yetkililer, sürücülerden kavşak bölgelerinde daha dikkatli olmalarını ve yayaların da trafikte tedbirli olmaları gerektiğini vurguladı.