Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yayladağı yeni Belediye Başkanı Sayın:

Hizmetten Şeref Duyacağım… Yayladağı

Hizmetten Şeref Duyacağım…

Yayladağı İlçe Belediye Başkanı seçilen Mustafa Sayın, ilçenin her karış toprağına hizmetten onur ve şeref duyacağını bildirdi.
Bir teşekkür mesajı yayınlayan Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın, şöyle dedi:
“Çok Değerli Hemşehrilerim… Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti Yayladağı Belediye Başkanı adayı olarak çıkmış olduğumuz adaylık sürecini, Gönül Belediyeciliği yolunda, vatandaşlarımızın takdiri ve teveccühüyle, resmi olmayan sonuçlara göre % 55,66 oy oranı ile Yayladağı Belediye Başkanlığına seçilmiş bulunmaktayım. Bu süreçte canla başla çalışan diğer aday arkadaşlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum.
Seçim kampanyasının başladığı günden bugüne; ziyaretlerimizde, toplantılarımızda, sosyal medya ve telefon ile ilçemiz dışından, içinden şahsıma ve ekibime tevazu, samimiyet ve gayretle gösterilen destek ve dualar için çok değerli muhabbet diyarı Yayladağı’nın güzide sakinlerine, ülkelerindeki iç savaş sebebiyle ilçemizde bulunan Türkmen ve Arap vatandaşlarımıza minnet ve şükran duygularımı sizlerle paylaşmaktan bahtiyarlık duyuyorum.
Seçim bitmiştir. Artık iş zamanı. Mazbatamızı aldığımız ilk günden itibaren, AK Partiye oy veren-vermeyen, 7’den 70’e tüm hemşehrilerime, mahallelerimize ve mensubu olmaktan gurur duyduğum Yayladağı’nın her karış toprağına hizmet etmekten onur ve şeref duyacağım. Gösterdiğiniz güvene layık olacak, gönül belediyeciliği hizmet yolunda, ayrısı gayrısı olmadan, hizmetlerimize, bayrağı devraldığımız Sayın Mehmet Kalkan’ın kaldığı yerden devam edeceğiz.
Yayladağı Belediye Başkanlığı adaylık süreci içerisinde ve adaylık sürecimin gerçekleşmesinde katkıları olan, başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere; İl Milletvekillerimize, İl Başkanımıza kampanya süresi içerisinde seçim çalışmalarımızda bizleri bir an bile yalnız bırakmayan Cumhur İttifakı Milletvekillerimize, İl Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza ve teşkilat mensuplarımıza, ilçemizdeki seçim sürecinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesinde katkıları olan İlçe Kaymakamımıza, kurum müdürlerimize ve güvenlik güçlerimize teşekkürlerimi sunarım.” -Yusuf Cemil Karaçay-