Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yayman: “Hatay’ın kaderini değiştireceğiz”

Hatay Milletvekili ve TBMM

Hatay Milletvekili ve TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Yayman, seçim gezilerine devam ediyor. Kırıkhan ziyaretinde konuşan Yayman, 31 Mart’ta Hatay’ın kaderini değiştireceklerini ve Türkiye’nin Hatay’ı konuşacağını belirtti.

Kırıkhan’da Albayrak Konteyner Kentte yaşayan vatandaşları ziyaret eden Yayman, Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm imkanlarının Hatay’a seferber edileceğini vurguladı. Mevcut belediye yönetiminin Hatay için 10 yılın boşa geçtiğini ifade eden Yayman, 31 Mart seçimlerinin Hatay için milat olması gerektiğini söyledi.
Expo için harcanan paralarla Hatay’ın alt yapı sorununun çözüleceğini dile getiren Yayman, vatandaşların isteklerini dinleyerek, 31 Mart’ın gerçek belediyecilik ile festival belediyecilik arasında tarihi bir karar olacağını belirtti.
Kırıkhan’da konut ve işyerlerinin yükselmeye devam ettiğini ve kısa süre içerisinde teslimatların başlayacağını belirten Yayman, vatandaşlardan Kırıkhan Belediye Başkan Adayı Ömer Erdal Çelik’e ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mehmet Öntürk’e destek vermelerini istedi. – İlyas Yiğit-