Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Cemil Yıldız

YAZIK OLUYOR!.. HATAYSPOR’A KİM SAHİP ÇIKACAK?

Ligin ilk haftalarının yenilmez ekibi Hatayspor; son 10-12 haftada “Ligin yenemeyen ekibi” oldu. Bordo-beyazlılar,son 6 maçta 2 beraberlik 4 yenilgi ile ancak 2 puan alabildi ve 19 Puanla puan cetvelinde en altlarda,yani tehlike çemberinin tam ortasına düştü Ç.Rizespor önünde hiçbir varlık gösteremeyen tek bir şutu bile kaleyi bulmayan dolaysıyla gol yüzdesi % 0 olan Hatayspor; haftalardır SOS veriyor.. Bugünlerin yaşanacağı haftalar öncesinden belliydi.. Zira bordo-beyazlı ekipte neredeyse futbolcuların tamamında  10 haftadan beri performans düşüşü yaşanıyor

Görünen o ki; Hatayspor acilen bugün-yarın kadrosunu  direk oynayabilecek idmanlı “sağbek-solbek,stoper,yaratıcı 2 orta saha ve 1 santrfor”oyuncu ile güçlendirmediği takdirde korkarım ki 3-4 hafta sonrası geç kalmış olabilir

Ara transfer   2 gün sonra başlıyor,Görünen o ki; süper ligde  Transfere en fazla ihtiyacı olan Hatayspor’un bu mecrada ne yaptığını bilen de yok.. Kulübün teknik,yönetim ve transfer işleri Teknik direktör Volkan Demirel’e ihale edilmiş..

Sezon öncesi kongre yapmayarak yönetimi yenilemeyi düşünmeyen  işbaşındaki  yöneticiler içinde Aydın Toksöz dışında takıma zaman ayırabilen yönetici yok..

Kulübün başkanı da ,onursal başkanı da yok, futbol temsilcisi de ,diğer yöneticileri de ortalıkta yok,en azından sorumluluk almıyor

Süper ligde kulüp başkanları, sözcüleri  tehditkar dillerle hakemlere,TFF’ye baskı uygulamaya çalışıyor,3 büyükler ile şehir takımları taraftarları da maçlarda kendi futbolcusunu motive etmeye,tribünde hakemlere,rakiplere baskı uygulamaya çalışırken Hatayspor bu iki olayda da yok ,ne başkanı,ne onursal başkanı, ne de sözcüsü uğranılan haksızlıklar karşısında tehdit şöyle dursun tepki bile vermiyor, tribünde de Hatayspor taraftarının hakemler ile rakip üzerinde baskısını maalasef göremiyoruz, tribünler zaten boş..

Teknik direktör Volkan Demirel tek başına ”Konuşacak çok şey var, ama konuşamıyorum” diyerek dolaylı mesajlar vermeye çalışıyor ama tek tabanca(mermisiz) iş etmiyor

Bu kadar sessizlik olunca da son  Ç.Rize maçında olduğu gibi penaltınızı da vermezler, golünüzü de saymazlar

Teknik direktör Volkan Demirel’in büyük özverisi ,çalışması ile güç şartlarda lige bu sezon katılabilen Hatayspor’un halen Mersin’de idman yapacak sahası olmadığını biliyoruz…. Takım bir idman için kimi zaman Mersin stadı kimi zaman Erdemli tesisleri kimi zaman da Silifke’ye kadar giderek stadyumda güç koşullarda çalışmak zorunda.. Futbolcular bir oradan bir oraya  onlarca ,kimi zaman yüzlerce kilometre yol alarak idman yapabiliyor.. Bu kadar zor şartlar altında  çalışabilen Bordo-beyazlıların maçlara hazırlanmada yaşadıkları sıkıntının farkındayız, ama bu mazeretler, futbol kumaşı kalite olan:

“DeleBashiru,Strandberg,Rivas,Masange matondo, Kilama,Dadashov,Görkem,Aburjania,Gyhoulam,Maksimoviç,Hodzij” gibi çoğu Avrupa’da boy göstermiş futbolculardaki haftalardır süren kapasitelerinin çok altındaki formsuzluğu, performans düşüklüğünü izah etmeye yeterli değil.. Yerliler; Burak Bekaroğlu,Burak Recep, Kerim,Ömer Faruk,Kamil Ahmet de beklentilerin çok altındalar..

Buna hakkınız yok, giydiğiniz formanın hakkını vermelisiniz

Teknik direktör Volkan Demirel’e de mesajım var:

“Sevgili Hocam: bir futbolcuda 2-3-4 hafta formsuzluk olabilir ama 10-11 haftadan beri süregelen  kapasitesinin çok gerisinde kalma,performans düşüklüğü yani  formsuzluğun bir nedeni olmalı..

İkincisi; Ömer Faruk  ısrardan vazgeçsen ha!..

Hatayspor; 5 Ocak Cumartesi günü itibariyle  önündeki biri geride kalan Ç:Rizesppor,Gaziantep,Pendik,Kasımpaşa gibi çok önemli kritik 4 maçtan en azından 9 puanla ayrılması gerekirdi.. Ç.Rize maçı kayıpla kapatıldı..Hedef küçülse de: mutlak surette  önündeki 3 maçta 3 galibiyet şeklinde olmalı.. Bordo-beyazlı ekip önündeki 3 maçı da kazanmadığı takdirde  geleceğini kendisi belirlemiş olacak..

Yönetim de ne yapıp edip,kaynak mı bulur,borçlanır mı?Bilemem.. 3-5 gün içinde hazır,takımda direk oynayabilecek kritik maçlarda forma giyebilecek takıma canlılık kazandıracak  5-6 futbolcuyu acilen transfer etmeli.

.Esasen alınacak futbolcuların 10-15 gündür takımla çalışıyor olması, 11 Ocak’ta lisanslarının çıkması 2 gün sonraki maçta da oynamaları gerekirdi..15-20 gün sonra yapacağınız transferlerin kıymeti harbiyesi yok..Atı alan Üsküdar’ı geçer.. Eğer gerçekçi transferler yapmaz iseniz ve kazara ki gidişat bunu gösteriyor takım ligden düşerse bunu Hatay halkına izah edemezsiniz, Bunun altından kalkamazsınız, faturası ağır olur

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SON HABERLER