Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yediemin deposu yağmalandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, Adana’da yurttaşların icra borçları nedeniyle motosiklet, traktör, kamyon, otobüs ve otomobil gibi yüzlerce aracının çekildiği yediemin otoparkının adeta talan edilip yağmalandığını iddia etti.

İki yıl önce 150 bin lira vergi borcu nedeniyle icralık olan ve aracı yediemin otoparkına kaldırılan Soner Kapukaya isimli esnaf ile yediemin parkına giden Milletvekili Barut borcunu ödeyen esnafın arabasını bulamadığını söyledi. Yediemin deposundaki araçların parçalanıp satıldığını söyleyen Barut “Borcunu ödeyenlerler araçlarını almak istiyor ama araç ortada yok. 3 ay önce, icralık olan yurttaşların motosiklet, traktör, kamyon, otobüs ve otomobil gibi yüzlerce aracının çekildiği bir yediemin otoparkı, bir anda adeta talan edilmiş” ifadesini kullandı.

Yağma ve talan olayının yaşandığı yediemin otoparkında kalan motosiklet, kamyonet, otomobil ve diğer araçların motor kısımlarının söküldüğü,  hurdaya döndüğü gözlendi. Yediemin deposu sahipleri hakkında suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi. (Sami Gökçe)